fbpx
Automobili

2003 Mitsubishi Montero je naš najbolji izbor dana

Ovaj Mitsubishi Montero iz 2003. je naš izbor dana na aukciji Bring a Trailer.

• Ima 35.000 milja i ograničen je model u tamno plavoj boji.

• Montero je u to vreme bio Mitsubishijeva najbolja SUV ponuda i uključivao je pogon na sva četiri točka, treći red sedišta i mnogo opcija.

Mitsubishi Montero ne uživa ni približno istu reputaciju kao Toiota Land Cruiser — ili čak 4Runner, što se toga tiče — a njegovo ime je odsutno već decenijama. Ovaj primer sa samo 35.000 milja na brojaču kilometara je sada na aukciji na aukcijskoj veb lokaciji Bring a Trailer, koja je, kao i automobil i vozač, deo Hearst Autos-a. Montero iz 2003. koji vidite ovde predstavlja poslednju generaciju Montera koja je prodata u SAD (živeo je kao Pajero negde drugde) i navodi nas da pomislimo da bi Mitsubishi još jednom mogao imati koristi od nečeg ovakvog u svojoj liniji.

U ovom trenutku, Montero je pokretao 3,5-litarski V-6 motor od 215 KS i petostepeni automatski menjač, a njegov sistem pogona na sva četiri točka je imao prenosnu kutiju sa malim dometom. Završen u boji Memphis Blue Pearl sa sivim enterijerom, ovaj Montero je napunjen Limited nivo opreme sa kožnim sedištima, automatskom kontrolom klime, CD menjačem i krovom.

Kada smo uporedili Montero protiv Toiote 4Runner, Jeep Grand Cherokee i nekoliko drugih 4k4 vozila u uporednom testu iz 2005. godine, završio je na respektabilnom trećem mestu. Čak smo ga nazvali i “Land Cruiser siromašnih ljudi”. Nismo sigurni koliko će tačno biti bogata konačna prodajna cena ovog Montera, ali nije navedena bez rezerve i ponuda je na 8000 dolara od ovog pisanja, a ostalo je 6 dana do zatvaranja aukcije.

Ovaj sadržaj kreira i održava treća strana i uvozi ga na ovu stranicu kako bi korisnicima pomogao da navedu svoje adrese e-pošte. Možda ćete moći da pronađete više informacija o ovom i sličnim sadržajima na piano.io

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button