fbpx
Automobili

Volvo KSC40 Recharge osvežen da liči na Coupelike C40

Volvo je poboljšao KSC40 Recharge novim prednjim branikom i trouglastim farovima sličnim dizajnu koji se nalazi na C40 Recharge.


C40 Recharge takođe dodaje novu varijantu sa jednim motorom i pogonom na prednje točkove.
Volvo još uvek neće otkriti planove za američko tržište za ove modele, ali je rekao da će više informacija doći na proleće.
Volvo se brzo kreće ka potpuno električnoj budućnosti, a ranije ove nedelje su se pojavile vesti o pet novih električnih vozila koja će doći u narednih nekoliko godina, uključujući dva „vozila za aktivnosti“ nalik na karavan i limuzinu. Ali pre nego što ovi modeli stignu, prvo Volvo električno vozilo dobija ažuriranje, a Volvo je danas najavio fejslift za KSC40 Recharge koji svoj stil dovodi u liniju sa elegantnijim, nalik kupeu C40 Recharge predstavljenim prošle godine.

Fajslift je suptilan, sa obnovljenim prednjim branikom i poklopcem rešetke bez okvira koji odgovara prednjem kraju C40 Recharge. Električni KSC40 takođe dobija zaoštrene farove svog brata sa kosim krovom, koji i dalje karakteriše Volvo uporni Thor’s Hammer LED svetlosni potpis. U unutrašnjosti, KSC40 Recharge dobija opcije presvlake bez kože, dok će nove boje boje i opcije točkova biti dostupne, iako Volvo tek treba da precizira šta će to biti.

U međuvremenu, C40 Recharge takođe dobija novu varijantu. Ispod trenutne verzije C40 sa dva motora biće model sa jednim motorom. Motor šalje snagu na prednje točkove i dolazi sa baterijom od 69,0 kVh, u poređenju sa jedinicom od 78,0 kVh u C40 sa dva motora. Volvo kaže da će ova varijanta C40 Recharge dobiti oko 270 milja dometa na blažem evropskom VLTP ciklusu testiranja. Volvo takođe tvrdi da će C40 Recharge moći da se napuni od 10 do 80 procenata za oko 32 minuta kada se priključi na brzi punjač.

Volvo nije potvrdio dostupnost na američkom tržištu ni za jedno vozilo, ali je portparol rekao Caru i Driveru da će više informacija doći na proleće. Gotovo je garantovano da će ažurirani KSC40 Recharge stići do naših obala, verovatno za modelsku godinu 2023., ali s obzirom na to da Volvo ne nudi KSC40 Recharge sa jednim motorom u državi, nova varijanta C40 bi mogla ostati zabranjeno voće.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button