fbpx
Uncategorized

Pregled Isuzu D-Mak 2023

2023 Isuzu D-Mak
Šta radite kada dođe vreme da ažurirate već solidan proizvod? To je zeznuta zagonetka sa kojom se suočava Isuzu D-Mak iz 2023. godine, tako da je japanski proizvođač automobila odlučio da napravi mala podešavanja umesto radikalnih promena.

Ponovo se pridružuje popularnom segmentu ute sa duplom kabinom koji je dočekao potpuno novi Ford Ranger 2022. godine. Sa izmenama jednog od naših favorita za najbolji automobil godine u vožnji sa duplom kabinom, 2023. se oblikuje kao zanimljiva godina za dual-Cab. taksi takmičenje.

Koliko košta Isuzu D-Mak u Australiji?
„Ako nije pokvaren, nemojte ga popravljati“ čini se da je tema predstavljanja Isuzu D-Mak-a 2023. Automobil je potpuno jedan od najprodavanijih u zemlji i ostaje izuzetno popularan u segmentu automobila gde se suprotstavlja Mitsubishi Tritonu, Toioti HiLuk, Nissan Navari i novom Ford Rangeru.

Suptilne promene u promenama specifikacija i kozmetičke nadogradnje zaokružuju većinu ažuriranja Isuzu D-Mak-a za 2023. godinu, pre svega sa novim različitim ukrasima rešetke u zavisnosti od klase modela.

Takođe ćete videti blage promene na kućištima svetla za maglu koja imaju tamno sivo okruženje, a zadnji kraj dobija tamnosive umetke za zadnja svetla. Zgodno, sve varijante Isuzu D-Mak serije imaju gasne amortizere za vrata prtljažnika.

Ispod kože postoje promene koje uključuju monitor mrtvog ugla u automobilu i sisteme upozorenja na poprečni saobraćaj pozadi koji se automatski isključuju kada se originalni Isuzu kablovski svežanj poveže sa prikolicom.

Nema promena na 3,0-litarskom turbo dizel motoru sa četiri cilindra koji i dalje razvija 140kV/450Nm. Međutim, varijante sa dvostrukom kabinom u SKS specifikacijama sada dobijaju opciju početnog 1,9-litarskog turbo dizel motora, koji košta 2000 dolara pristupačniji od 3,0-litarske specifikacije. Ovo može doći u konfiguracijama pogona 4k2 i 4k4.

Sa novim ažuriranim D-Mak-om ne predstoje nikakve promene cena, osim gore pomenutih novih modela sa manjim motorom od 1,9 litara. To znači da opseg nastavlja da počinje od 32.200 USD za varijante sa kabinom i proteže se na 67.500 USD za vodeću specifikaciju Ks-Terrain sa dvostrukom kabinom.

Međutim, Isuzu redovno nudi ponude za hiljade manje od maloprodajne cene, posebno za model Ks-Terrain. Trenutno je u ponudi za 64.990 dolara vožnje. Obavezno potražite ponudu kada kupujete na vrhunskom kraju asortimana.

Na lansiranju smo najviše vremena proveli u toj specifikaciji vrhunskog opsega, na koju će se ova recenzija fokusirati. Izvanredni eksterijerni dodaci za 2023. uključuju novu tamno sivu/tamno hromiranu masku, tamno sivu metalik sportsku šipku, tamnosive metalne bočne stepenice i retrovizore, kao i set točkova od 18 inča novog dizajna.

Koliko prostora Isuzu D-Mak ima unutra?
Moraćete da se potrudite, ali postoje razlike unutar kabine D-Mak-a 2023. Trainspotters će primetiti novi uzorak sedišta sa izmenjenim nizom šavova na presvlakama, dok crveni šavovi ostaju da označavaju ocenu modela Ks-Terrain.

Sedišta se ne menjaju u pogledu oblika, i dalje sa širokim osloncem za ramena i plišanom bazom sedišta idealnom za duža putovanja. Postoji udobna količina prostora za vozača i suvozača u prvom redu, plus više nego dovoljno prostora za odlaganje stvari.

Kao i ranije, tu je kabina za slepi put na kontrolnoj tabli, držači za čaše na centralnoj konzoli (i predmeti koji se izvlače ispred ventilacionih otvora), džepovi na vratima za flaše i pretinac za rukavice sa dvostrukim otvaranjem.

Putnici na zadnjim sedištima i dalje dobijaju dobru količinu prostora, čak i za više putnike, sa pristojnim prostorom za glavu i noge. Novo za 2023. je dodatni USB-A port unutar SKS tipa sa duplom kabinom, odmah iznad postojećih ventilacionih otvora.

Da li Isuzu D-Mak ima Apple CarPlai?
Isuzu odgovara ili 7,0- ili 9,0-inčnom infotainment ekranu u zavisnosti od toga koji model D-Mak izaberete. Oba pokreću isti softver koji predstavlja malo više naknadnog tržišta nego što bismo želeli da vidimo, ali funkcionalnost je jednostavna i postoje istaknute prečice za preskakanje između menija.

Veoma je jednostavno povezati bežični Apple CarPlai ili Android Auto (iako sa žicom) za poznatiji izgled i izgled.

Mali TFT ekran je istaknut unutar instrument table, koji prikazuje digitalno očitavanje brzine, informacije o gorivu, temperaturi vode, pritisku u gumama itd.

Bilo bi sjajno videti integraciju zasnovanu na aplikacijama u budućnosti da biste brzo videli ključne informacije o vozilu.

Koju bezbednosnu tehnologiju ima Isuzu D-Mak?
Uključeno je mnoštvo aktivnih sigurnosnih kompleta, čak i na osnovnoj varijanti Isuzu D-Mak. Sigurnosni niz uključuje autonomno kočenje u slučaju nužde, upozorenje o napuštanju trake, praćenje mrtvog ugla, upozorenje na poprečni saobraćaj pozadi, prilagodljivi tempomat, prepoznavanje saobraćajnih znakova i pomoć pri zadržavanju trake.

D-Mak takođe dobija osam vazdušnih jastuka.

Novo za 2023. je odredba za sisteme za upozorenje na poprečni saobraćaj i sisteme za praćenje mrtvog ugla koji se sami isključuju ako je uključen originalni Isuzu pojas za vuču.

Koliko košta održavanje Isuzu D-Mak-a?
S obzirom na to da Isuzu donosi niz nove opreme sa istom strukturom cena kao i njegov prethodnik, D-Mak za 2023. ne zvuči previše loše u pogledu vrednosti. U vreme kada mnogi njegovi rivali podižu cene svojih linija modela, sjajno je videti kako se Isuzu drži snažno, pa čak i nudi snažne popuste u slučaju vožnje u slučaju nekih varijanti.

Upoređujući 61.000 dolara srednje i visoke specifikacije pre nego što na putu košta LS-U model (sa 4k4, kadom i 3.0-litarskim motorom) sa njegovim grubim ekvivalentom Toiota HiLuk SR5, koji počinje od 61.930 dolara plus troškovi na putu , Isuzu se ušunjava ispod najprodavanijeg rivala po ceni.

Isuzu nudi garanciju od šest godina/150.000 km na svoja vozila. Servisni intervali se obavljaju na svakih 15.000 km ili svakih 12 meseci, šta god nastupi ranije.

Isuzu takođe pruža sedam godina pomoći na putu i ​​sedam godina servisiranja po ograničenim cenama. Na osnovu varijanti od 3,0 litara, tri godine servisiranja koštaju 1545 dolara, a pet godina 2435 dolara.

Isuzu D-Mak LS-U će koštati 1880,66 dolara godišnje za osiguranje na osnovu uporedne ponude za 35-godišnjeg muškarca vozača koji živi u Chatsvoodu, Novi Južni Južni Jugoistok. Procene osiguranja mogu da variraju u zavisnosti od vaše lokacije, istorije vožnje i ličnih okolnosti.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button