fbpx
Uncategorized

Polestar 1 dobija specijalno izdanje Golden Sendoff

Polestar je predstavio posebnu verziju Polestar 1 plug-in-hibridnog kupea. Završen je u mat zlatu i ima odgovarajuće kočione čeljusti i unutrašnje šavove. 25 jedinica ovog modela biće izgrađeno pre nego što se 1 završi proizvodnja kasnije ove godine.

Ako ćete se oprostiti, mogli biste to učiniti i sa stilom. Polestar 1 plug-in-hibridni kupe čini upravo to sa ovim modelom Special Edition koji je završen u sjajnoj šemu mat-zlatne boje. Samo 25 jedinica ove verzije biće proizvedeno pre nego što automobil završi proizvodnju kasnije ove godine.

Specijalno izdanje ima zlatne čeljusti kočnice i zlatne šavove koji odgovaraju spoljašnjoj boji. Njegovi crni točkovi su takođe ekskluzivni za ovu verziju. Nema mehaničkih promena u njegovom plug-in-hibridnom pogonskom agregatu, koji proizvodi ukupno 619 konjskih snaga i pruža EPA rejting električnog dometa vožnje od 52 milje.

Za Polestar 1 je uvek bilo planirano da ima ograničenu seriju proizvodnje koja je obuhvatala tri godine modela, ukupno ukupno 1500 jedinica. Ranije ove godine kompanija je rekla da prima konačne porudžbine za poslednju seriju, od kojih je 125 namenjenih za američko tržište. Ne znamo koliko će od 25 specijalnih automobila stići do naše obale, a Polestar takođe nije objavio cenu.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button