fbpx
Uncategorized

Novi model teksaške staze Jeep Gladiator Pickup iz 2021. godine ekskluzivan je za Teksašane

Linija Jeep Gladiator iz 2021. godine dodala je novi nivo opreme nazvan Tekas Trail koji se prodaje samo u Teksasu. Zajedno sa jedinstvenim spoljnim nalepnicama i posebnim unutrašnjim naglascima, Tekas Trail sadrži 17-inčne točkove u sjaj-crnoj boji i 32-inčne gume od blatnjavog terena. Gladiator Tekas Trail je trenutno u prodaji u zastupništvima Tekas Jeep.

Teksas sada ima svoju verziju kamioneta Jeep Gladiator iz 2021. godine: novi model Tekas Trail, koji će se ekskluzivno prodavati u državi Lone Star po početnoj ceni od 41.930 dolara. Za sve koji se pitaju zašto linija Gladiator ne nudi posebno izdanje za Delavare ili Idaho, Jeep kaže da je model Tekas Trail stvoren da proslavi najveće tržište kamiona u Americi, a to se nalazi u drugoj državi po veličini.

Zasnovan na Sport S opremi, Tekas Trail je opremljen sjajnim crnim 17-inčnim naplatcima potkovanim gumama od blatnjavog terena od 32 inča i paketom Trailer Tov, koji uključuje spojnicu prikolice klase IV, pojačano hlađenje motora i druge pogodnosti. Ostala istaknuta standardna oprema na specijalnom modelu su bočne stepenice, crni čvrsti krov, 7,0-inčni Uconnect 4 ekran osetljiv na dodir sa Apple CarPlai i Android Auto funkcijom i crna kožna presvlaka sa grafikom Tekas Trail utisnutom na sedištima.

Spoljašnost ekskluzivnog Teksasa Gladiatora odlikuju se jedinstvenim nalepnicama Tekas Trail na haubi. Džip takođe pokušava da posmatračima održi lekciju iz istorije tako što će u značku uključiti 1836. godinu, jer – kao što bi trebalo da zna svaki samopoštovajući se Teksašanin – država se proglasila slobodnom i nezavisnom Republikom Teksas.

Svaki Jeep Gladiator iz 2021. godine dolazi sa tri godine besplatnog održavanja i drugim pogodnostima kao deo programa Vave Customer Care proizvođača automobila. Program Jeep’s Badge of Honor, kojem se pristupa putem mobilne aplikacije koja daje detaljne informacije o stazama i omogućava vlasnicima da zarade značke za njihovo rešavanje, takođe predstavlja dve nove staze u Teksasu: stazu Black Gap 4k4 u nacionalnom parku Big Bend i severozapadni OHV park u Bridgeport, Teksas.

Gladiator Tekas Trail iz 2021. godine dostupan je sa 3,6-litarskim V-6 od 285 KS ili 3,6-litarskim V-6 sa 260 KS (sa obrtnim momentom). Pogon na sva četiri točka je, naravno, standardan, a ovaj robusni kamionet je odobren za terensko igranje konja sa Jeep-ovom Trail Rated značkom. Trenutno se takođe prodaje na prodajnim mestima Jeepa u Teksasu.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button