fbpx
Automobili

Kia EV6 – Cene za Francusku!

Električna Kia EV6 je već dostupna za naručivanje.
Samo nekoliko dana nakon otkrivanja nove Kia EV6 , korejski proizvođač je objavio važnu najavu za naše francusko tržište: novi električni krosover već je dostupan za naručivanje u Francuskoj. Prilika da otkrijete njegove cene!

U stvarnosti je ovo rezervacija koja omogućava kupcima koji žele da je postave kako bi bili sigurni da će među prvima moći da daju čvrstu narudžbinu od 1. maja.

Koje prednosti u slučaju kupovine?
A tu su još i druge pogodnosti za one koji se, prošavši rezervaciju, „konvertuju“ postavljanjem čvrste narudžbe kod Kijinog zastupstva pre sledećeg 15. juna: biće im ponuđena jedna godina punjenja jona , kao i jedna pretplate na Ioniti Pover po preferencijalnoj tarifi. A da i ne pominjemo jednogodišnju pretplatu na KiaCharge Plus, koja vam omogućava da imate cene kod različitih operatora punjenja i da na njoj imate kredit od 100 evra.

Galerija: Kia EV6 GT
Kia EV6 GT
40 Slike
Da biste to uradili, morate izvršiti rezervaciju pre 30. aprila 2021. godine, čiji iznos iznosi 100 €. Rezervacija koja se takođe u potpunosti vraća u slučaju promene mišljenja.

Cene Kia EV6
Pre nego što naprave bilo kakvu rezervaciju, kupci će možda želeti da saznaju više o cenama Kia EV6 u Francuskoj. I tačno, korejski proizvođač ih je odmah objavio, objavivši osnovnu cenu od 47.990 evra. Evo cena različitih verzija:

 KIA EV6 KIA EV6 GT-Line KIA EV6 GT

Autonomija Od 510 km Od 510 km –
Cena od) 47’990 € 55’790 € 66’990 €
Isporuka 4. četvrtina 2021 4. četvrtina 2021 4. četvrtina 2022
Imajte na umu da Kia još uvek nije otkrila sve o opsegu svog budućeg modela, a kupci koji rezervišu EV6 kontaktiraće brend za više informacija o opsegu, opcijama i dizajnu. I to od početka maja.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button