fbpx
Automobili

Hiundai i20 dobija ograničenu seriju “Michel Vaillant”

Ova posebna serija inauguruje dolazak finiša „N Line“ u katalog korejskog gradskog automobila.
Vesti su u punom jeku oko malog Hiundaija i20. Zaista, korejska firma je upravo objavila cene sportske verzije i svog motora od 204 konjske snage za francusko tržište. Dobre vesti za segment sportskih gradskih automobila, koji je poslednjih godina desetkovan zbog sve restriktivnijih standarda i ubojitih kazni.

Danas nas ne zanima mali i20 N , već njegova mlađa sestra koja pozajmljuje njegov izgled, naime verzija „N Line“. A na lansiranje ovog novog finiša dodata je posebna serija, naime Hiundai i20 „N Line Michel Vaillant“ , u odnosu na čuvenog crtanog lika. Ukupno će biti proizvedeno 500 primeraka .

Kao i sve „sportske“ završne obloge, i linija „N Line“ vam omogućava da imate pravo na određene štitove, dvostruki ispušni otvor, bočne suknje, novu rešetku sa uzorcima šahovskih ploča i felne od 17 inča. Unutra je crna crna, sa nekim šavovima i crvenim ukrasnim umetcima, dok radilica poprima aluminijumski izgled.

Specijalna serija „N Line Michel Vaillant“ zasnovana je na „Creative“ završnoj obradi koja već standardno nudi pomoć u aktivnom zadržavanju traka, kameru za vožnju unazad, digitalnu instrumentaciju, automatsku klima-uređaj, hendsfri pristup ili kompatibilnost Apple CarPlai i Android Auto na ekranu od osam inča.

S druge strane, ova ograničena serija gubi deo opreme u poređenju sa „kreativnim“ završetkom napuštanjem bežičnog punjača za mobilne telefone i navigaciju na 10,25-inčnom ekranu osetljivom na dodir, zamenjenom, kako je gore rečeno, manjim ekranom od osam inča.

Ispod haube, suprotno onome što bi njegov sportski izgled mogao sugerisati, predloženi motor je manje ekstravagantan s jedinstvenim prisustvom male 1.0-litarske T-GDi benzinske jedinice od 100 konjskih snaga sa mikro-hibridizacijom. Ovaj motor je dostupan sa ručnim menjačem ili sedmostepenim DCT robotskim menjačem. Cene su izrađene po uzoru na završne obloge „Creative“ sa istim motorom, i to 22.300 evra u ručnom menjaču i 23.600 evra sa automatskim menjačem.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button