Automobili

Ford Mustang Mach-E prošao policijsko testiranje u državi Michigan

Ford Mustang Mach-E je prošao test policije države Michigan kako bi se utvrdilo da li ispunjava uslove za ulazak u flotu.
Policija države Michigan provela je Fordov Mustang Mach-E kroz niz testova kako bi procenila sve, od dinamike vozila do ergonomije.


Verzija Mach-E-a za policiju već je objavljena za Ujedinjeno Kraljevstvo.
Pilot vozilo električne policije Ford Pro zasnovano na modelu Ford Mustang Mach-E prošlo je rigorozno testiranje policije države Michigan, prvo električno vozilo na baterije koje je to učinilo. Još nema reči da li to znači da će Mustang Mach-E ući u policijsku flotu. Ford takođe još nije spomenuo razlike između Mustanga Mach-E koji je Ford poslao na policijski posao i Mach-E iz standardnog izdanja. Rezultati kruga testiranja 2022. godine, koji je održan 18. i 20. septembra, biće detaljno objavljeni kasnije ove jeseni, rekao je Ford.

Mustang Mach-E je Fordov prvi skok u EV za masovno tržište, što znači da je bilo samo pitanje vremena kada će se razmotriti njegova upotreba u policiji. Ford je nedavno u Velikoj Britaniji predstavio policijsku varijantu Mustang Mach-E, pa verovatno nije iznenađenje što se državna policija u Sjedinjenim Državama takođe pridržava te ideje. Možda je još manje iznenađujuće da su ljudi koji testiraju Fordovu poslednju policiju države Michigan State.

Gledajući prošlogodišnju policijsku procenu modelske godine državne policije Michigan State 2021, čini se da će ovaj Mustang Mach-E proći kroz različite testove, od standardnog ubrzanja, najveće brzine, kočenja i gonjenja velikom brzinom do procene dinamike vozila i ergonomskih testova.

Kako kompanije počinju da se povlače iz razvoja motora sa unutrašnjim sagorevanjem, verovatno je samo pitanje vremena kada će električna vozila postati uobičajena na vašim lokalnim ulicama. To takođe znači da se može očekivati da će policijske uprave preći na električnu energiju, iako se to može dogoditi polako.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close