Automobili

Dodge punjač iz Fast and Furious 9 košta 1 milion evra!

Nije tajna da Dom Toretto voli stare punjače.
Od prvog filma u sagi Brzi i žestoki, Dodge Charger Doma Toretta (glumio ga je Vin Diesel) očarao je publiku. Sa svojim nepogrešivim stilom i ogromnim usisom vazduha koji izlazi iz poklopca motora, automobil sa mišićima je verovatno jedan od najpopularnijih automobila u bioskopu i nesumnjivo je pomogao povećanju popularnosti franšize.

Sistemski uništavan tokom filmova, punjač je uvek obnovljen i unapređivan. Dakle, u jednom ili drugom obliku, vozilo nikada nije napustilo veliki ekran. Brzi i žestoki 9 , sledeći film u sagi, neće biti izuzetak od pravila, jer su predstavljene slike koje prikazuju ovaj automobil u prvim scenama filma.

Moraćemo da sačekamo još malo pre nego što ćemo znati kakvu će ulogu punjač igrati u ovom novom opusu, ali ono što znamo je da će Dom biti za volanom automobila koji košta milion dolara! Dennis-a McCarthi-a, pripravnika vozila sage, podržao je tim američkog tjunera SpeedKore da razvije potpuno novu verziju mišićara.

„Dolazak do nove verzije„ Domaćeg punjača “postaje sve teži i teži sa svakom novom ratom, jer još uvek nismo učinili mnogo toga , “ rekao je McCarthi. Ipak, čini se da je filmska ekipa to zaista pogodila.

Sa centralno postavljenim Hellcat motorom i tako prepoznatljivom mešavinom stare i nove tehnologije, ova verzija punjača definitivno bi trebalo da bude na prvom mestu liste omiljenih automobila ljubitelja Brzih i žestokih. A u slučaju da ste propustili trejlere, ovo nije jedini Dodge viđen u filmu. Zaista, Dodge Charger Tantrum iz 1970. i Dodge Charger SRT Hellcat iz 2020. takođe su debitovali.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close