fbpx
Automobili

Cena i specifikacije Lekus RKS Crafted Edition 2022

Lekus RKS za 2022. dobio je revitalizovano specijalno izdanje Crafted, pošto odlazeća linija luksuznih SUV vozila ulazi u poslednju godinu u prodaji.

Oživljavajući natpisnu tablicu koju je Lekus primenio na specijalna izdanja 2021. i ranije, 2022 RKS Crafted Edition se može imati u pet sedišta, četvorocilindarski RKS300 i V6 RKS350 – i dodaje brojne crne stilske dodire i dodatne karakteristike, za otprilike 3000 dolara više od luksuznih varijanti na kojima su zasnovane.

Spolja, RKS Crafted Editions dobijaju crnu unutrašnju rešetku, naglaske na braniku i poklopce retrovizora, crne točkove od 20 inča sa poklopcima točkova F Sport i uslužno osvetljenje.

Unutra, obe varijante dobijaju head-up displej, presvlake sa kožnim naglaskom u crnom i belom jasenu i crni ornament sa otvorenim porama u izgledu oraha (konzola, vrata i volan)

RKS350 Crafted Edition ekskluzivno dodaje krovni otvor, dok RKS300 Crafted ima prednja sedišta sa grejanjem i ventilacijom, kao i lako dostupno vozačko sedište sa „povratkom“ i memorijom – karakteristike koje su već standardne kod donatora Crafted-a, RKS350 Lukuri.

RKS Crafted Editions dobijaju trogodišnje pretplate na Encore Platinum vlasnički paket, koji nudi pogodnosti uključujući besplatno parkiranje vozila u određenim tržnim centrima Vestfield (ili Chadstone) i Lekus On Demand, omogućavajući vlasnicima da pozajme još jedan Lekus do četiri puta, za do osam dana odjednom.

Dostupni automobili uključuju (ali nisu ograničeni na) LC kupe, LS vodeći sedan, LKS pune veličine sa pogonom na sva četiri točka, električni SUV UKS300e ili NKS450h+ plug-in hibrid srednji SUV.

Funkcije za prenos iz donatorskih varijanti oba automobila uključuju LED farove, električno podesiva prednja sedišta u 10 smera, kožni volan, 12,3-inčni infotainment ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje pametnog telefona i širok paket aktivnih bezbednosnih tehnologija.

RKS300 pokreće 2,0-litarski četvorocilindrični benzinski motor sa turbo punjenjem, koji šalje 175 kV i 350 Nm na prednje točkove preko šestostepenog automatskog menjača.

U međuvremenu, RKS350 dobija 3,5-litarski ne-turbo benzinski V6 koji razvija 221kV i 370Nm u petosedima – ili 216kV/358Nm u modelima RKS L sa sedam sedišta, koji nisu dostupni sa Crafted Editione – uparenim sa -brzinski automatik i pogon na sva četiri točka.

Dostupno je ukupno 10 boja: Sonic Chrome, Sonic Iridium, Glacial Ecru, Khaki Metal, Sonic Kuartz, Titanium, Onik, Graphite Black, Vermillion i Deep Blue.

Lekus RKS Crafted Edition 2022 je sada u prodaji.

2022 Lekus RKS Crafted Edition dodaje (preko RKS Lukuri-a):
Crna rešetka, detalji na braniku i poklopci retrovizora
20-inčni crni točkovi sa F Sport poklopcima točkova
Head-up displej
Uslužno osvetljenje
Presvlake sa akcentom kože u crnom i belom jasenu
Crni ukrasi u obliku oraha sa otvorenim porama (konzola, vrata i volan)
Šiber (samo RKS350)
Prednja sedišta sa grejanjem i ventilacijom (samo RKS300; već standardna za RKS350)
Vozačevo sedište sa lakim pristupom sa „povratkom“ i memorijom (samo RKS300; već standardno na RKS350)
Lekus Encore Platinum pristup

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button