fbpx
Automobili

Bmw,Kia i Hiundai sprovode ankete američkih kupaca

Rezultati godišnjeg istraživanja zadovoljstva kupaca J.D. Pover-a su među nama, a korejski brendovi prednjače u Severnoj Americi.

Godišnje istraživanje J.D. Pover o kvalitetu i privlačnosti proglasilo je BMV, Kia i Hiundai najboljim proizvođačima automobila, prema američkim automobilistima.

Izvršene su dve studije vlasnika, kojima se utvrđuje kvalitet vozila i ukupna privlačnost. Rezultati prate studiju „pouzdanosti“ istraživačke kompanije u februaru 2020. godine, u kojoj je Hiundaijeva luksuzna ruka Genesis počastvovana.

Iako su ovi novi rezultati nagrađeni za brojne modele koji nisu dostupni u Australiji, od onih koji se prodaju lokalno, Audi A3 i Genesis G70 svrstani su među najbolje putničke automobile i po kvalitetu i po privlačnosti.

Limuzina Nissan Makima visoko je rangirana po kvalitetu i privlačnosti u velikom segmentu automobila. Australija nikada nije dobila trenutni Makima, a Nissan je model izvukao iz njihove lokalne linije 2013. godine.

U trećoj studiji koja se bavi tehnologijom proizvođača, Volvo je zauzeo najviše mesto za inovacije i naprednu tehnologiju, a slede BMV, Mercedes-Benz i Genesis.

U tehnologiji, Hiundai je predvodio za „izvrsnost izvršenja“, a pratili su ga Subaru, Kia, Nissan i Ram. Ali zbog ukupnog kvaliteta i privlačnosti, nemački BMV, zajedno sa korejskim brendovima Kia i Hiundai, i dalje su se pojavljivali kao najbolji automobili za kupovinu u svojim odeljenjima.

Na osnovu rezultata J.D. Pover, sastavili smo listu koja prikazuje sve modele koji su dostupni – ili će uskoro biti dostupni – u Australiji, izostavljajući brojne američke automobile koje proizvođači ne nude lokalno. Istraživačka kompanija J. D. Pover još uvek nije sprovela ili objavila takva istraživanja u Australiji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button