Automobili

BMV Z4 M pretvoren u vozilo za Safari

Zaboravite na SUV -ove.
Krosoveri i terenci i dalje privlače potrošače, ali postoje opcije za one koji žele nešto posebno što može ići van puta. Pogledajte samo tržište polovnih proizvoda. Na Bring A Trailer ćete pronaći BMV Z4 M Coupe iz 2007. koji je prošao preobražaj nalik Safariju koji nadilazi dodatak visokog ogibljenja i širokih guma.

Najneverovatnija karakteristika Z4 M Coupe Safarija nisu njegove performanse na terenu. Umesto toga, prilagođena vrata prtljažnika sadrže dva izložena rezervna točka koja izlaze iz karoserije. Ovo je samo jedna od mnogih modifikacija BMV -a . Vlasnik je takođe izmenio odbojnike i blatobrane kako bi smestili veće Toio Open Countri A / T 235/65 gume, koje okružuju 17-inčne naplatke Black Rhino. Još jedan dodatak kupe-ovom off-road arsenalu je ova klizna ploča.

Galerija: BMV Z4 M Coupe Safari
BMV Z4 M Coupe Safari
11 Slike
Ispod haube sedi BMV-ov 3.2-litarski S54 motor sa šest redova, koji proizvodi 330 konjskih snaga i 355 Nm obrtnog momenta . Snaga se prenosi na zadnje točkove preko šestostepenog manuelnog menjača i diferencijala sa ograničenim proklizavanjem. Unutrašnjost je u crnoj koži i uključuje višenamjenski trokraki upravljač, navigacijski sistem i automatski klima uređaj. Standardno je, za razliku od spoljašnjosti.

Ostale modifikacije uključuju četiri prednja svetla Baja Design i LED svetlosnu šipku od 40 inča (101 centimetar) iz Aurore montiranu na krovni nosač. Teško je to videti na fotografijama, ali pozadi se nalazi i spojler od ugljeničnih vlakana.

Automobil se trenutno prodaje na BaT -u bez rezervacije, ali trenutna ponuda je 15.000 dolara i ima još četiri dana do kraja aukcije. Automobil ima 241.000 km na brojaču kilometara, čemu je prodavac, koji ga je kupio prošle godine, dodao oko 400 km. CarFak pokazuje da je imala nesreću u februaru 2009.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close