fbpx
Automobili

2022 Mercedes-AMG EKS počinje od 148.550 dolara, dodaje malo besplatnog punjenja

Mercedes-AMG EKS za 2022. će početi od 148.550 dolara kada potpuno električna limuzina krene u prodaju ovog proleća.


Mercedes kaže da AMG EKS uključuje dve godine besplatnog brzog punjenja u Electrifi America, ali sesije su ograničene na 30 minuta.
2022 AMG EKS će se nuditi u dva dobro opremljena nivoa opreme: Ekclusive i Pinnacle.
Cena ulaznice za elektrificiranu luksuznu uzbudljivu vožnju poznatu kao Mercedes-AMG EKS 2022 je cool 148.550 dolara. Ta šestocifrena početna cena donosi kupcu prvi potpuno električni model iz AMG-a, koji će ljubitelji brenda prepoznati kao Mercedesov odeljak za performanse.

Svaki AMG EKS ima pogonski sklop sa dva motora i pogonom na sve točkove koji generiše 649 konjskih snaga, ali ta snaga ide čak 751 ponija. Iz prve ruke smo iskusili ubrzanje koje oduzima dah koje pruža sva ta elektrificirana konjska snaga. Ono što nismo iskusili je besplatan pristup brzom punjenju na stanicama za punjenje Electrifi America za koji Mercedes kaže da će obezbediti prve dve godine. Iako kompanija kaže da je broj puta koji vlasnici mogu da naplate neograničen, svaka pojedinačna sesija je ograničena na 30 minuta.

Uporedo sa objavljivanjem početne cene AMG podešenog EKS-a za 2022. godinu, Mercedes kaže da će biti ponuđen u ekskluzivnim ili Pinnacle nivoima opreme kada stigne na američko tržište ovog proleća. Lista karakteristika koje su standardne na oba modela uključuje 56-inčni Hiperscreen, podesivo vazdušno vešanje sa prilagodljivim prigušivačima koji su posebno podešeni i upravljanje zadnjom osovinom koje može da se okrene do devet stepeni.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button