fbpx
Automobili

2022 Maserati Levante, Ghibli, Kuattroporte MC Edition potvrđeno za Australiju

Objavljeni su specijaliteti za Maserati Levante, Ghibli i Kuattroporte MC Edition 2022, uoči prvih dolazaka u australijske salone u drugom kvartalu ove godine (od aprila do juna).

Dizajnirane da “proslave Maseratijeve beskompromisne performanse i trkački duh”, varijante MC (Maserati Corse) Edition dodaju nove elemente u boji, crne dizajnerske karakteristike i tipično opcione karakteristike u poređenju sa tvin-turbo V8 ‘Trofeo’ verzijama velikog SUV-a Levante, Ghibli velika limuzina i vodeći sedan Kuattroporte.

Dostupna u troslojnim bojama Giallo Corse (Racing Iellov) i Blu Vittoria (Victori Blue), MC Edition dobijaju crne vanjske akcente, jedinstvene oznake na stubu na vratima i zadnjem delu, plave kočione čeljusti i sjajno crne alu felne od 21 inča. limuzine, ili 22 inča na Levanteu.

Unutrašnjost, crna kožna sedišta ‘Nero Pienofiore’ dobijaju akcente od ‘džinsa’ i žute i plave šavove, pridružene plavim detaljima od ugljeničnih vlakana, vezom na naslonu za glavu MC Edition i specijalnom značkom na centralnoj konzoli.

Specijalna izdanja takođe dobijaju električni šiber, Bovers i Vilkins surround sistem i paket pomoći vozaču kao standard.

Svi MC Edition modeli (izvan Kine) su zasnovani na Trofeo varijantama svakog automobila, pokretani 3,8-litarskim tvin-turbo motorima Ferrari V8 koji razvijaju 427 kV i 730 Nm u Ghibliju i Kuattroporteu, ili 433 kV/730 Nm u Levanteu.

Sva tri vozila koriste osmostepene automatske menjače, iako Levante dodaje pogon na sva četiri točka, u poređenju sa sedanima sa pogonom na zadnje točkove.

Maserati Ghibli, Levante i Kuattroporte MC Edition 2022. trebalo bi da stignu u Australiju u drugom kvartalu ove godine (od aprila do juna), a cene i specifikacije će biti objavljeni bliže lansiranju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button