Automobili

2022 BMV bočni profil serije 2 neskriven sa lukovima kutije, oštrim linijama

BMV-ov najmanji kupe ponovo je procurio, ovoga puta pokazujući svoj bočni profil bez kamuflaže.

Predstojeći bočni profil BMV-a 2 serije 2022 primećen je neskriven, uoči svog punog debija u narednim mesecima.

Par slika objavljenih na blogu DeCoches predstavlja bok „G42“ serije 2, otkrivajući da će imati lukove prednjeg i zadnjeg točka u obliku kutije, oštar nabor tela, tradicionalni Hofmeister-ov prozor (kao za razliku od većeg kupea serije 4) ) i kvake na vratima nalik na one kod i4, iKs i ostalih predstojećih BMV modela.

19-inčni aluminijumski točkovi, velike performanse kočnica i crne bočne suknje (slične onima ugrađenim u nove M3 i M4) sugerišu da tražimo sportski model „M Performance“ – za koji se očekuje da nosi oznaku M240i ili M245i, u zavisnosti od snaga motora – potkrepljena pokrivenom M značkom pričvršćenom na prednju četvrtinu ploče.

Snimke bočnih profila dovršavaju zagonetku slika koje su procurile iz serije 2 započete u aprilu 2020, nakon što su neskriveni pogledi na prednji i zadnji predstojeći sportski kupe iscurili iz BMV dizajnerskog objekta – slike koje su u međuvremenu potvrđene špijunskim snimcima prototipova koji se testiraju u Evropi i SAD.

Predviđeno da u proizvodnju uđe u avgustu 2021. godine, prema navodima poznavaoca BMV-a, novi kupe serije 2 zadržat će prethodnu konfiguraciju pogona na zadnje točkove i uzdužno postavljen raspored motora, uz niz turbopunjača sa četvoro- i šestocilindričnim motorom, razvija oko ili više od 260kV u vodećem M240i / M245i obliku.

Vodeći M2 model uslediće krajem 2022. godine, a očekuje se da će razviti preko 313kV iz umanjene verzije 3.0-litarskog tvin-turbo šestorka M3 / M4, prema nedavnim izveštajima.

BMV serija 2 iz 2022. godine verovatno će u potpunosti debitovati u naredna dva do tri meseca, dok će šapat iz Evrope sugerisati otkrivanje 14. jula 2021. Australijsko lansiranje verovatno će se dogoditi početkom 2022. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close