fbpx
Uncategorized

2022 Acura MDKS Tipe S specifikacije potvrđene, stižu kasnije ove godine

Acura je potvrdila specifikacije za troredni SUV 2022 MDKS Tipe S.
Ima isti 3.0-litarski V-6 sa turbopunjačem od 355 KS kao i TLKS Tipe S limuzina.
MDKS Tipe S biće u prodaji kasnije ove godine.
Stabilni SUV model Acura TLKS Tipe S, 2022 MDKS Tipe S, na putu je i stići će u američka prodajna mesta kasnije ove godine. Pre nego što se pojavi u prodaji, Acura je potvrdila još specifikacija za novu verziju performansi trorednog SUV-a i objavila još nekoliko njegovih fotografija u dopadljivoj boji spoljašnjosti Tiger Eie Pearl.

Sa istim 3.0-litarskim V-6 sa turbopunjačem kao i TLKS, MDKS Tipe S ima 355 konjskih snaga i 354 funte stope obrtnog momenta, povećanje od 65 ks i 87 funti-stopa u odnosu na osnovni MDKS-ov 3,5-litarski V-6. Kao takvi, očekujemo da će biti znatno brži od standardnog modela, koji je u našem testiranju prešao 60 mph za 6,4 sekunde. Kada je opremljen opcionim paketom za vuču, MDKS Tip S je predviđen za vuču do 5000 kilograma, što odgovara rejtingu za verziju SH-AVD osnovnog modela.

Automatski menjač sa deset brzina i SH-AVD su standardni na svim modelima tipa S. Prednje kočnice su nadograđene i imaju Brembo čeljusti, a Tipe S takođe ima dodatni režim vožnje nazvan Sport + koji zaoštrava odziv upravljanja i gasa. Acura nam je ranije rekla da neće ponuditi opciju letnjih guma za MDKS Tipe S kao što je slučaj sa TLKS Tipe S, tako da očekujemo da ćemo videti sezonske gume kao standard.

Još uvek nemamo cene za MDKS Tipe S, ali pretpostavljamo da će početi oko 65.000 USD. Više informacija će doći kasnije ove godine.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button