fbpx
Uncategorized

2021. Nissan Ks-Trail dobija Apple CarPlai, Android Auto, cena raste

Nissan Ks-Trail iz 2021. godine primio je blagu preobrazbu kako bi model ostao svež uoči sledeće generacije, koja će se pojaviti za otprilike 12 meseci.

Apple CarPlai, Android Auto i digitalni radio deo su novog standarda info-sistema za sve modele Nissan Ks-Trail 2021. godine.

Jedina dizel varijanta takođe je sada zvanično napuštena.

Iako je autonomno kočenje u nuždi u slučaju nužde već dodato liniji Nissan Ks-Trail, sve varijante sada takođe dolaze sa tehnologijom zamora vozača koja nadgleda ulaz upravljača.

Međutim, Nissan i dalje koristi naprednu bezbednosnu tehnologiju kako bi kupce prošetao kroz asortiman u vreme kada su mnogi rivali demokratizovali najnovije sisteme u svim varijantama u modelu.

Samo vodeći Nissan Ks-Trail Ti dolazi sa svim dostupnim sigurnosnim funkcijama, uključujući autonomno kočenje u slučaju brzine u gradu i na autoputu, pomoć pri zadržavanju trake, upozorenje za poprečni saobraćaj u zadnjem delu, kameru od 360 stepeni i radarski tempomat.

Panoramski krovni otvor i zadnja vrata bez upotrebe ruku takođe su dostupni na Nissan Ks-Trail Ti

Dok Nissan zaključuje oštre ponude za odvožene modele, RRP raspona Nissan Ks-Trail 2021. godine porastao je između 475 i 675 dolara.

Linija Nissan Ks-Trail 2021. godine trebalo bi da se pojavi u Nissanovim salonima od sledećeg meseca, do daljeg odlaganja.

Prema informacijama upućenim dilerima, ažurirani Nissan Ks-Trail prvobitno je trebalo da bude u Australiji krajem 2020. godine, ali je gurnut na početak 2021. godine

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button