fbpx
Automobili

2021 Maserati Ghibli Hibrid cena i specifikacije

Blagi hibrid – koja je prva Maseratijeva elektrifikovana varijanta modela – počinje od 139.990 dolara plus troškovi na putu u Australiji.

Objavljene su australijske cene i specifikacije za Maserati Ghibli Hibrid 2021. godine, kada velika limuzina počinje da stiže u lokalne salone.

Vozilo – koje je prvi Maseratijev elektrifikovani model – kreće se od 139.990 dolara plus troškovi na putu za početni model, bez značke.

U međuvremenu, varijante Hibrid GranLusso (usredsređene na luksuz) i Hibrid GranSport (usredsređene na performanse), po ceni od 163.990 USD, plus troškovi na putu.

Snaga dolazi iz 2.0-litarskog četvorocilindričnog benzinskog motora sa turbo punjenjem uparenom sa blagim hibridnim sistemom od 48 volti. Ovo uparivanje šalje kombinovanih 246kV / 450Nm kroz diferencijal sa ograničenim proklizavanjem zadnje osovine putem automatskog menjača sa osmostepenim pretvaračem obrtnog momenta.

Sprint od 0-100km / h završava se za zahtevanih 5,7 sekundi, na putu do maksimalne brzine od 255km / h.

Blago hibridni Ghibli – koji je najavljen zajedno sa srednjim vekom liftinga modela u julu 2020. godine – takođe prima estetska ažuriranja, u vidu nove prednje maske, zadnjih svetla u stilu „bumeranga“ i plavih kočionih čeljusti.

Infotainment dolazi preko 10,1-inčnog ekrana osetljivog na dodir kompatibilnog sa Apple CarPlai i Android Auto. Ovo je takođe upareno sa zvučnim sistemom sa osam zvučnika.

Sedam vazdušnih jastuka, prilagodljivi tempomat, upozorenje za sudar naprijed, autonomno kočenje u nuždi, pomoć pri zadržavanju trake, nadzor mrtvih tačaka i kamera za vožnju unazad. U međuvremenu, prepoznavanje saobraćajnih znakova može se odabrati kao deo šireg luksuznog paketa.

Maserati Ghibli Hibrid 2021. godine sada se prodaje u Australiji.

Kliknite bilo koju gornju sliku da biste pogledali širu galeriju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button