fbpx
Automobili

2021 Ford Mustang cena i specifikacije

Novi poklopac motora u crnoj boji (zamenjuje srebrni) ima karakteristike ispod poklopca motora, dok je uklonjeno još nekolicina funkcija, a to su osvetljena kutija za rukavice, akustično laminirano vetrobransko staklo (zamenjeno ne-akustičnom laminiranom jedinicom) i Black Shadov Pack prethodno nudi se kao opcija na GT Fastback kupeu.

Paleta boja je promenila, sa nijansama Kona Blue, Grabber Lime i Magnetic (siva) zamenjenim žutom korom, karboniziranom sivom i antimaterijom plavom.

Inače, standardna oprema je nepromenjena, uključujući 8,0-inčni informativno-zabavni ekran osetljiv na dodir sa Apple CarPlai-om, Android Auto i satelitskom navigacijom, 12-inčni digitalni sklop instrumenata, ulaz bez ključa, ozvučenje B&O Plai sa 12 zvučnika, LED farovi, kožne obloge, 19 -inch aluminijumske felne, adaptivni tempomat, parking senzori, autonomno kočenje u slučaju nužde i još mnogo toga.

Međutim, vredi napomenuti da izbor tih karakteristika nije dostupan na modelima Mach 1, suprotno ranijim najavama – za više detalja o tome koje karakteristike nedostaju Mach 1 i Fordovu naknadu vlasnicima, pročitajte celu priču ovde.

Takođe se prenosi i linija motora koja se sastoji od 236kV / 448Nm 2,3-litarskog turbo četvorocilindraša u ‘osnovnom’ visokom učinku i 5,0-litarskog V8 sa atmosferskim pritiskom od 339kV / 556Nm u GT-u. Pogon se šalje na zadnje točkove izborom šestostepenih ručnih ili 10-stepenih automatskih menjača.

Mustang Mach 1 poseduje 345kV verziju GT-ovog 5,0-litarskog V8, nudeći izbor šestostepenih Tremec ručnih ili 10-stepenih automatskih menjača.

Prestala je proizvodnja kompresora Mustang R-Spec, sa svih 500 planiranih jedinica koje su se povukle sa proizvodne linije.

Ford Mustang iz 2021. godine je sada u prodaji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button