fbpx
Automobili

2021. Audi TTS: Najavljeno pojačanje snage, izdanja Competition Plus i Bronze Selection predstavljena su za Evropu

Audi TTS za 2021. godinu treba da primi neka ažuriranja za evropsko tržište.

Audijev srednjovekovni TTS kupe i Roadster orijentisani ka performansama povećali su snagu u Evropi za 2021. godinu, zajedno sa specijalnim izdanjima Competition Plus i Bronze Selection za Evropu.

2.0-litarski četvorocilindrični benzinski motor sa turbopunjačem sa dve vrata – podeljen sa Volksvagen Golf R, Audi S3 i drugim modelima Volksvagen grupe – sada proizvodi 235 kV snage i 400 Nm obrtnog momenta – što je 10 kV više u odnosu na odlazeće primere isporučene u Evropi, i udar od 25kV / 20Nm u odnosu na modele TTS na australijskom tržištu.

Pogon se napaja na sve točkove preko sedmostepenog automatskog menjača sa dvostrukom spojkom – za jednu brzinu više od jedinice koja se koristi u automobilima australijskih specifikacija – i prednje pristrasne, Haldek verzije Audijevog sistema Kuattro sa pogonom na sva četiri točka.

Uprkos dodatnoj snazi, Audi tvrdi da brzina sprinta 0-100km / h iznosi 4,5, odnosno 4,8 sekundi za kupe, odnosno Roadster, identično evropskim modelima 2020, mada 0,2 sekunde brže od australijskih verzija kupea (Roadster je lokalno ukinut za MI19). Najveća brzina ostaje elektronski ograničena na 250km / h

Standardna oprema na Competition Plus – od kojih su mnogi dostupni samo kao opcija na ‘standardnom’ TTS-u – uključuju crne aluminijumske felne od 20 inča, crvene kočne čeljusti, LED farove, prilagodljive amortizere sa magnetnom kontrolom vožnje, bočne nalepnice sa Audi logotipom i crna završna obrada za fiksni zadnji spojler, prednju i zadnju oblogu za odzračivanje i Audi značke.

U unutrašnjosti su istaknuti prošivena nappa koža sa kontrastnim crvenim ili plavim šavovima i utisnutim S logotipom, crveni ili plavi akcenti za centralnu konzolu i otvore za vazduh, ulošci u obliku karbonskih vlakana, birač zupčanika Alcantara i jedinstvene podne prostirke sa kontrastnim šavovima .

Vozači drže upravljač sa ravnim dnom presvučenim alkantarom / kožom sivim ili crvenim markerom za 12 sati, koji stoji ispred 12,3-inčnog digitalnog sklopa instrumenata „Virtual Cockpit“.

Kupci mogu birati između boja sive boje Chronos Grei, Glacier Vhite, Tango Red ili Turbo Blue. TTS Competition Plus pridružuje se Bronze Selection, opcioni paket estetike dostupan i za standardni TT i za TTS modele (na slici sivo).

Cena paketa je 6190 evra za TT i 4490 evra za TTS, a ekskluzivne ponude Bronze Selection uključuju bronzane akcente za centralnu konzolu, otvore za vazduh i obloge sedišta, bakarne kontrastne šavove sedišta, 20-inčne bronzane aluminijumske felne i bronzani Audi logo nalepnice na bočnim pragovima.

Tu su i premium zvučni sistem Bang & Olufsen, LED farovi i zadnja svetla, aluminijumski oblozi, tapacirung od kože i crna prednja maska, sa sjajnim završnim slojem na modelima TT i mat izgledom za TTS verzije.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button