fbpx
Automobili

2021 Audi A4 cene i specifikacije

Audijevo ažuriranje za srednji vek za svoj asortiman sedana i karavana srednje veličine sletilo je u Oz.

Linija modela Audi A4 iz 2021. godine sletila je u Australiju, a domaća ruka nemačke marke potvrdila je cene i specifikacije svog srednjeg broja, pre nego što će se naći u prodaji ove nedelje.

Cene kreću u iznosu od 55.900 dolara plus troškovi na putu za A4 35 TFSI, a izdvajaju se od 74.900 dolara za A4 Allroad 45 TFSI. Cijene su jeftinije u svim razinama izvan odlaznog raspona.

Audi Australia je pojednostavio liniju A4 A4 2020. godine, nudeći samo tri izbora limuzina, jedan karavan i dve varijante crossroad karavana Allroad.

Asortiman Audi A4 počinje sa A4 35 TFSI. Ispod poklopca motora je postojeći 1,4-litarski četvorocilindrični motor, zamenjen Audijevim 2,0-litarskim turbo benzincem sa 110 kV i 270 Nm. Pogon se šalje na prednje točkove preko Audija sa sedmostepenim S tronic automatskim dvostrukim kvačilom.

Standardna oprema za lidera cena uključuje 19-inčne legure, novi 10,1-inčni dodirni ekran sa Apple CarPlai i Android Auto, DAB + radio, Bluetooth konekcijom i satelitskom navigacijom.

Punjenje bežičnim telefonom dolazi standardno, kao i ulazak i pokretanje bez tastera, kožna presvlaka, električno podesivo vozačko sedište sa lumbalnom potporom, trozonska klima kontrola, ambijentalno osvetljenje enterijera. Bazni model nedostaje u Audijevom virtuelnom kokpitu, jedina varijanta u opsegu koja to čini.

Ulazak u 59.900 USD (plus na ceste) A4 35 TFSI S Line dodaje virtuelni kokpit, sportska prednja sedišta, kožni upravljač sa ručicama menjača, grejna i preklopljiva spoljna ogledala, električno podesivo suvozačevo sedište, S Line osvetljeni osvetljeni pragovi vrata , i spoljni paket S Line.

Pokreće ga ista 2,0-litarska turbo četvorka s istim izlazima kao i 35 TFSI. A4 45 TFSI Kuattro S Line počinje sa 68.900 dolara (plus na putevima) i postiže povećanje snage preko svojih braće i sestara sa 183kV i 370Nm od 2.0-litarske turbo četvorke. Takođe dobija Audijev sistem Kuattro sa pogonom na svim točkovima, kao i vrhunski zvučni sistem sa 10 zvučnika sa subvooferom od 180 V.

Standardna oprema koja se razlikuje od šireg asortimana A4 uključuje 18-inčne legure, Allroad spoljašnji stil uključujući oblaganje preko lukova točka, Allroad rešetku specifičnu za horizontalne elemente, 46 mm veći zazor od standardnog A4, kao i 6 mm širi prednji deo staza i 11 mm povećana stražnja staza. Terenski način vožnje takođe je standardni.

Naprednija sigurnosna tehnologija dostupna je sa paketom pomoći $ 2900 plus koji dodaje prilagodljivi tempomat sa funkcijom zaustavljanja i kretanja, aktivnom asistencijom u održavanju trake, ekranom zaglavlja, svetlima sa dugim svetlima, kamerama od 360 stepeni, pomoć pri parkiranju i Audijevim predusmerom sistem koji pruža upozorenja o sudaru, pomoć u izbegavanju sudara i pomoć pri skretanju.

Ostali neobavezni paketi uključuju osnovni paket pomoći u iznosu od 1900 dolara dostupan samo na ulaznom nivou 35 TFSI koji ima neke, ali ne sve gore navedene funkcije, a nedostaju vam kamere za 360 stepeni, ekran za glavu i pomoć pri parkiranju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button