fbpx
Automobili

2004 Porsche Carrera GT je naš izbor dana na aukciji donesite prikolice

Naš izbor dana na aukciji Bring a Trailer je Porsche Carrera GT iz 2004. koji je novog kupio komičar i ljubitelj Porschea Džeri Zajnfeld.

• Ima atmosferski 5,7-litarski V-10 koji proizvodi 605 konjskih snaga pri 8000 o/min i šestostepeni manuelni menjač.

• Carrera GT je nedavno oborila BaT rekorde, a jedan je nedavno prodat za 2 miliona dolara. Ova aukcija se završava 11. marta, a licitacija je već na 1,6 miliona dolara.

Porsche Carrera GT obara rekorde aukcije Bring a Trailer levo i desno. Imate nekoliko miliona dolara viška i želite da dođete do Starbaksa sa drugarom koji se pretvara da ste Džeri Sejnfeld u filmu Komičari u automobilima na kafu? Onda je ovaj primer, za prodaju na BaT-u—koji je, kao i automobil i vozač, deo Hearst Autos-a—za vas. Kažemo to zato što je ovu Carrera GT iz 2004., koja pokazuje 3700 milja, prvi put kupio Seinfeld 2005. godine, i nadamo se da se nijedan vozač službenika sa BBO nije družio u superautomobilu sa srednjim motorom sa V-10 pogonom.

Porše je napravio 1270 Carrera GT od 2004. do 2007. Proizvodni automobil je bio zasnovan na konceptu koji je debitovao na sajmu automobila u Parizu 2000. godine. Carrera GT ima plastični monokok ojačan karbonskim vlaknima, a ovaj primer je završen u crnoj boji, jednoj od pet boja koje su takođe uključivale Faience Iellov i Guards Red. Šasija, koju je dizajnirala ista italijanska kompanija koja je usavršila Ferrari Enzo, ima vešanje koje se aktivira potiskom.

Carrera GT pokreće atmosferski 5,7-litarski V-10 sa dvostrukim bregastim gredima na svakom nizu cilindara i titanijumskim klipnjačama. Taj motor proizvodi 605 konjskih snaga pri 8000 o/min i 435 funti-stopa obrtnog momenta pri 5750 o/min, a bio je dostupan samo sa šestostepenim manuelnim menjačem. Servis obavljen na ovom automobilu prošlog septembra uključivao je zamenu ulja, a pogonski sklop je uklonjen da bi se zamenila zadnja glavna zaptivka i modul za otpuštanje kvačila. U našem Carrera GT testu u izdanju Car and Driver iz juna 2004., automobil je dostigao 60 mph za 3,5 sekunde na putu do 11,2 sekunde četvrt milje pri 132 mph.

Originalni njujorški naslov na Seinfeldovo ime je uključen u prodaju, a nalepnica na prozoru prikazuje isporuku za South Shore Porsche sa originalnom prodajnom cenom od 448.300 dolara. Sa još 11 dana do online aukcije, licitiranje je već do 1.600.000 dolara, a očekujemo da će se cena približiti ili čak premašiti 2 miliona dolara do kraja 11. marta.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button