Automobili

Porsche 911 oprema za restauraciju Singer dolazi u Australiju

Oprema za restauraciju i prepravke iz Kalifornije, koja je specijalizovana za dogradnju (i skupu) obnovu Porschea 911, dolazi u Australiju, zahvaljujući uvozniku i dileru Zagame Automotive Group iz Melbournea.

U novom izložbenom salonu – čija lokacija još uvek nije objavljena – navodno će biti predstavljen tim za podršku kupcima, objekti za održavanje i mali broj izložbenih automobila.

„Vlasnici će moći da saznaju više o [našim] uslugama i razgovaraju o njihovim zahtevima u sofisticiranom i gostoljubivom okruženju, okruženi visokim nivoom korisničke podrške duboko iskusnog tima iz Zagame Automotive“, navodi se u kompaniji u zvaničnoj izjavi jutro.

„To takođe znači da će Singerovi klijenti imati pristup stručnom, servisiranju i održavanju u zemlji od pouzdanog partnera.“

Iako kompanija nije dobro poznata Dovn Under, Singer je otvorio nišu u SAD-u i Evropi obnavljajući vazdušno hlađeni sportski automobili Porsche 911 napravljeni između 1989. i 1994. godine.

Kupci uglavnom obezbeđuju sopstveno donatorsko vozilo i plaćaju više od 650.000 američkih dolara (850.000 australskih američkih dolara) za usluge kompanije koje obnavljaju i modifikuju šasiju, motor, menjač, izduvne gasove, vešanje, kočnice, karoseriju, točkove i unutrašnjost.

Singer tvrdi da ima listu čekanja duže od tri godine, međutim nejasno je da li će australijska porudžbina biti predmet sličnih ili dužih odlaganja.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close