Automobili

Koju boju izabrati za novi Lamborghini Countach?

Otkrijte sve boje koje su vam na raspolaganju za oblačenje novog Countacha.
Izbor boje je jedan od najvažnijih trenutaka pri kupovini novog automobila. Zamislite da je dotični automobil vrlo poseban superautomobil poput Lamborghini Countach LPI 800-4, modernog, elektrificiranog reizdanja legendarnog superautomobila koji je rođen pre 50 godina.

Za zvanične fotografije, kompanija sa sedištem u Sant’Agati izabrala je biserno belu boju koja savršeno reflektuje svetlost, ističući njene mišiće. Ali šta ako se bela ne dopadne svojim 112 budućim vlasnicima? Nema problema jer proizvođač nudi mnoštvo boja koje ćete otkriti u nastavku.

Kao i original
Počnimo sa žutom, makar samo zato što je to boja koja se koristila za oblačenje prototipa Lamborghini Countacha predstavljenog 1971. godine na sajmu automobila u Ženevi. Ova boja je simbolična kao i zelena koju vidite na fotografijama.

Ako, naprotiv, tražite nešto malo „klasičnije“, evo crne koja ide uz sve i nikada ne stari. Za one koji traže blistavije boje, mogli su u svoju garažu staviti crveni Lamborghini Countach sa crnim felnama. Plava (sjajna ili mat) i svetlo plava upotpunjuju opcije boja Sant’Agatinog elektrificiranog superautomobila.

Nakon što smo pronašli boju, prelazimo na pilotsku kabinu, sa tri različite mešavine boja: jedna bela sa crnim umetcima, a druga dva kojima dominira crvena sa manje ili više opsežnim detaljima u crnoj boji.

Countach po meri
U dugačkom saopštenju za javnost posvećenom Lamborghini Countach -u nema govora o programu Lamborghini Ad Personam, odeljenju za personalizaciju Sant’Agata Bolognese, ali je malo verovatno da će neko ostati bez odgovora ako pokuca na ova vrata. A od tada će mogućnosti stvaranja jedinstvenog Countacha biti gotovo beskrajne.

Kako bi izgledao vaš Lamborghini Countach iz snova?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close