Automobili

Ford povlači 16.430 kamiona F-150 zbog nepravilne instalacije sigurnosnog pojasa

Ford povlači 16.430 svojih pickup kamiona F-150 SuperCab iz 2021. zbog problema sa pojasom.
Ford poziva vlasnike pogođenih vozila da ne voze svojim kamionima dok se problem ne riješi iz sigurnosnih razloga.
Opoziv utiče na vozila koja su proizvedena od 2. januara do 27. maja 2021. godine.


Ford povlači 16.430 kamiona F-150 SuperCab iz modelske godine 2021. zbog problema sa postavljanjem pojasa. Remen sigurnosnog pojasa možda je pogrešno provučen kroz gumenu oblogu umesto sidra kao što je trebalo da bude, a u slučaju sudara, pojas možda neće moći pravilno da obuzda vozača i suvozača, povećavajući šanse za povrede .

Ford će vlasnicima poslati informacije koje će ih savetovati i uputiti da provere pojaseve u prvom redu. Ako sigurnosni pojas suvozača ne prođe test, trebalo bi da izbegavaju vožnju sa putnikom. Ako postoji problem sa sedištem vozača, savetuje se da ne vozite kamion dok se ne izvrše popravke. Sve popravke će se obaviti besplatno.

Ovaj opoziv je samo za kamione F-150 SuperCab; to ne utiče na vozila sa redovnom kabinom i kabinom za posadu. Mole se vlasnici da se obrate svom prodajnom centru i da kamion povuče tFord će vlasnicima poslati informacije koje će ih savjetovati i uputiti da provjere pojaseve u prvom redu. Ako sigurnosni pojas suvozača ne prođe test, trebalo bi da izbegavaju vožnju sa putnikom. Ako postoji problem sa sedištem vozača, savetuje se da ne vozite kamion dok se ne izvrše popravke. Sve popravke će se obaviti besplatno.

Ovaj opoziv je samo za kamione F-150 SuperCab; to ne utiče na vozila sa redovnom kabinom i kabinom za posadu. Mole se vlasnici da se obrate svom zastupniku i odvežu kamion radi popravki ili pozovu Fordov besplatni broj (866–436–7332) za pomoć. Da biste dobili popravke ili nazovite Fordov besplatni broj (866–436–7332 ) za pomoć.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close