Automobili

Evo Iveco Daili 4k4 kitesurfera Nuria Goma

Sa ovim kamponom, španska sportistkinja i njena porodica putovaće Evropom sedam meseci.
Ako vam se pruži prilika da sa porodicom putujete nekoliko meseci u kamp -kućici, možda biste bili zainteresovani. Kitesurfer Nuria Goma će imati ovu priliku, jer će krenuti na sedmomesečno putovanje kroz Evropu i Maroko u potpuno prilagođenom Iveco Daili 4k4.

Ovaj projekat, nazvan „Iveco Daili Van Life Adventure“, može se pratiti na društvenim mrežama Nuria i Iveco . Imaće priliku da poseti neka od najlepših mesta na našem kontinentu, gde sportistkinja može da vežba i kajtsurfing.

Galerija: Iveco Daili 4k4 Nuria Goma
Iveco Daili Camper 4k4 Nuria Goma
3 Slike
Ova avantura će se odvijati u dve faze. Prvi će trajati pet meseci, od avgusta do decembra, dok će drugi biti završen u proleće 2022. Putovanje će takođe biti na Islandu, zahvaljujući potpunoj pripremi italijanske kamper kuće .

Kombi, isporučen prodajnom salonu Iveco Zona Franca u Barseloni, opremljen je 3,0-litarskim turbodizelskim motorom od 180 KS. Pored pogona na sva četiri točka, menjača i tri blokade diferencijala, ima i kočione diskove sa ABS i ESP kontrolom stabilnosti.

Menjač može biti ručni sa 6 brzina, ali u slučaju ovog ekstremnog Iveca izabran je 8-stepeni automatski Hi-Matic menjač.

Galerija: Iveco Daili Camper 2021
Iveco Daili Camper 2021
30 Slike
Dnevni asortiman uključuje verzije od 3,5 do 7,0 tona, sa zapreminom utovara od 7,3 do 19,6 m3. Pogonski agregati se kreću od 116 do 210 KS. Za varijantu 4k4, opcije se kreću od 5,5 do 7,0 tona, sa maksimalnim korisnim opterećenjem od 4.300 kg.

Vraćajući se u auto -kuću Nuria Goma, ona i njena porodica su dizajnirale unutrašnjost, ali se za „kampovanje“ pobrinula specijalizovana kompanija Cultura Camper. Daili sadrži gume za sve terene, vitlo, pomoćna svetla, prednju i zadnju kameru …

Što se tiče svakodnevne udobnosti, ima tri kreveta (od kojih se najveći nalazi na iskačućem krovu), opremljenu kuhinju, toalet i tuš, kao i razne ormare i police. Ugodan put u Nuriju i njenu porodicu!

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close