Automobili

Airstream partneri sa grnčarijom na Lukuri Camper Decor

Opremanje nove (ili polovne) prikolice Airstream upravo je postalo lakše s novom kolekcijom predmeta za ukrašavanje maloprodajnog lanca Potteri Barn, prodavca domaće robe.

Kolekcija uključuje posteljinu po meri, odgovarajuće posuđe, igre prilagođene putovanjima i drugu dodatnu opremu. Ova kolekcija je druga koja potiče iz partnerstva dva luksuzna brenda i sada je dostupna za kupovinu na veb lokaciji Potteri Barn, a na veb lokaciji sa dodatkom Airstream biće predstavljena u junu.

Rekordni broj Amerikanaca ovih dana upušta se u svet rekreativnih vozila – Udruženje RV industrije očekuje da će isporuke porasti za skoro 20 procenata 2021. u odnosu na prošlu godinu. Uz potražnju za putničkim prikolicama, kamperima i kamperima na vrućici i mnogim ljudima koji žele sa sobom na put poneti sav luksuz kuće, Airstream se udružio sa specijalistima za uređenje doma u Potteri Barn-u radi kolekcije dodatne opreme koja je posebno prilagođen putničkim prikolicama marke.

Kolekcija robe uključuje prilagođenu posteljinu od organskog pamuka, posuđe za jelo, kuhinjske krpe, pribor za jelo, unutrašnje / spoljne jastuke, pa čak i sitne dodatke poput čepova za boce vina i putničkih igara. Komplet za piknik uključuje uslugu za četvoro u platnenom ruksaku pogodnom za planinarenje. Mnogi od predmeta sadrže grafiku ikonične prikolice Airstream „srebrni metak“, a predmeti poput šolja za kafu i prostirki na vratima ukrašeni su frazom „Uvek kod kuće“.

Airstream i Potteri Barn i ranije su se udruživali sa dodacima, ali ova velika kolekcija od preko 40 predmeta daje kupcima veći izbor. Sve ovde je sada dostupno putem veb stranice Potteri Barn, a u junu će se pojaviti na veb lokaciji kompanije Airstream Suppli zajedno sa ostalim delovima i dodacima koje je odobrila Airstream. Cene se kreću od 12 do 899 dolara.

Ne možemo a da ne pomislimo da bi ovi predmeti izgledali lepo u bilo kom kampu, čak i onom koji nije zauzet Airstreamom. Dakle, ako ste jedan od hiljadu Amerikanaca koji su novi u kampovanju i želite prilagoditi svoje putničko iskustvo nekim vrhunskim dekorom, ovo vam se čini kao dobro mesto za početak.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close