fbpx
Automobili

2023 Volvo S60 i V60 da biste dobili vizuelna i tehnička ažuriranja

Volvo će izbaciti ažurirane verzije S60 i V60 za 2023. godinu.


Stil je malo drugačiji, dok unutrašnjost dobija Volvoov infotainment sistem zasnovan na Androidu.
Detalji za SAD još nisu dostupni, ali očekujemo da će ovi modeli stići u narednih nekoliko meseci.
Volvo sedan i karavan modeli serije 60 biće osveženi za modelsku godinu 2023. sa ažuriranim stilom i novim infotainment sistemom. S60 limuzina i V60 i V60 Cross Countri karavani dobijaju fejslifting, kao što se vidi na ovim fotografijama, zajedno sa informativno-zabavnim sistemom zasnovanim na Android-u koji je prvi put viđen na električnim KSC40 Recharge i Polestar 2.

Promene u dizajnu zahtevaju oštro oko da se uoče i čini se da uključuju preoblikovane prednje i zadnje branike i nove opcije točkova. Unutra, novi softver znači drugačiju grafiku i strukturu menija za centralni ekran osetljiv na dodir. Volvo tek treba da objavi više detalja o tome koje tačno druge promene podrazumeva ovo ažuriranje, ali portparol je rekao za C/D da će više informacija specifičnih za SAD o modelima za 2023. biti dostupno kasnije na proleće.

Ne očekujemo bilo kakve promene u opcijama pogonskog sklopa S60, pošto je upravo dobio novu 48-voltnu hibridnu B5 oznaku za 2022. Plug-in-hibridni model je takođe nedavno dobio veći paket baterija i snažniji električni motor. 2023 V60 Cross Countri takođe može usvojiti ovaj B5 pogonski sklop, jer je trenutno dostupan samo sa starim nehibridnim T5 turbo-četvorkom. V60 karavan bez obloge i podizača vešanja modela Cross Countri dostupan je samo u SAD u konfiguraciji Recharge Polestar Engineered plug-in-hibrid od 415 ks.

Potražite više specifikacija i informacija koje će uskoro doći, uključujući cene koje će verovatno malo porasti u poređenju sa početnim cenama za S60 za 2022. 40.295 dolara i V60 Cross Countri od 47.295 dolara.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button