fbpx
Uncategorized

2023 Mitsubishi ASKS hibrid i plug-in hibrid detaljno

Mitsubishi ASKS iz 2023. je predstavljen na novoj slici (ispod), koja prati detalje pogonskih agregata malog SUV-a za delove Evrope.

Mitsubishijev nemački ogranak potvrdio je da će novi ASKS imati svoju svetsku premijeru ovog septembra, a knjige narudžbina treba da budu otvorene u drugom kvartalu 2023.

Evropski ASKS će biti zasnovan na platformi CMF-B koja se deli u Alijansi Renault-Nissan-Mitsubishi – istoj arhitekturi koja je u osnovi Nissan Juke, Renault Captur i Renault Arkana – iako bi njegova evropska proizvodnja mogla da vidi da Mitsubishi Australia pređe model, u interesu održavanja niske početne cene.

Ovaj konkretan ASKS je u suštini lagano restilizovani Renault Captur – kao što sugerišu slike na tizeru – i kao takav evropski asortiman se otvara istim 1,0-litarskim turbo-benzinskim trocilindričnim motorom, uparen sa šestostepenim manuelnim.

Takođe na kartama je 1,3-litarski turbo-benzinac sa četiri cilindra, koji se nudi u dva podešavanja u zavisnosti od toga da li je u opciji sa šestostepenim manuelnim ili sedmostepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button