fbpx
Automobili

2023 BMV i7 će imati masivnu rešetku i ekran za bioskop

Predstojeća električna verzija BMV-a serije 7 je skoro stigla, a BMV je podelio nekoliko fotografija koje prikazuju mnoge dizajne modela i7 iz 2023. pre njegovog zvaničnog debija u aprilu.

Najznačajniji detalj stila je velika prednja rešetka za bubrege koja izgleda inspirisana i iz serije 4 i iz kontroverznih nosova iKs-a. Takođe sada znamo više o procenama dometa i7, futurističkim unutrašnjim ekranima i farovima zahvaljujući ovim slikama. Kao i vizuelno identične serije i4 i 4, očekujemo da verzije nove serije 7 na gas dele mnoge od istih elemenata iz i7. Očekuje se da će debitovati zajedno sa EV verzijom, a oba modela bi trebalo da budu u prodaji u SAD kasnije ove godine.

BMV procenjuje da će i7 imati domet vožnje od 305 milja u okviru EPA ciklusa koji je specifičan za SAD. To je malo iza svog glavnog rivala, Mercedes-Benz EKS, koji tvrdi 350 milja u osnovnom obliku EKS450 i 340 milja za snažniji model EKS580.

Čini se da su ovi tanki LED farovi deo novog stilskog pravca BMV-a, jer su slični onima na iKs električnom SUV-u. Takođe smo videli špijunske fotografije koje ukazuju na to da će se ovakvi elementi osvetljenja naći na drugim modelima u BMV-ovoj liniji, kao što je fejsliftovani Ks7 koji se očekuje uskoro.

BMV je prvi put pokazao ovaj ekran u stilu bioskopa za putnike pozadi ranije ove godine na CES-u, a čini se da će i7 biti prva proizvodna aplikacija. To je ogroman ekran visoke rezolucije od 31,0 inča koji se spušta sa krova između prednjih i zadnjih sedišta.

BMV je nagovestio razne nove displeje unutar i7. Ovo je verovatno ono što kompanija naziva „Traka za interakciju“, a čini se da je to ekran na panelu vrata sa različitim displejima i kontrolnim funkcijama. Takođe će biti zakrivljeni displej za grupu merača i ekran za informacije i zabavu koji pokreće najnoviji BMV-ov iDrive softver.

j

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button