fbpx
Uncategorized

2021 BMV M3 Competition: recenzija vlasnika

Kada sam dobio poziv od dilera da mi kaže da je moj novi M3 Competition spreman za preuzimanje, nisam mogao da stignem dovoljno brzo.Kada sam dobio poziv od dilera da mi kaže da je moj novi M3 Competition spreman za preuzimanje, nisam mogao da stignem dovoljno brzo.

Nakon što sam pročitao na raznim veb-sajtovima o automobilizmu i Ioutube kanalima o tome koliko je ova stvar zapravo dobra, i da se konačno uverim lično, bio je pravi osećaj uzbuđenja.

Zvuk i osećaj vožnje M3 kući bili su nešto drugo. Nisam mogao da obrišem osmeh sa lica. Imao sam G20-seriju 330i pre ovoga, koji je sam po sebi odličan auto, ali sam nastavio i kupio ovo jer je postao dostupan i samo sam ga želeo, to je M3 Competition!

Oh, da li sam spomenuo da je ovo model kDrive?

Premotajte unapred četiri meseca i sa samo 3200 km na satu, M3 sija kao niko drugi. Vožnja je udobna. Da, postaje malo teže kada je u sportskom režimu, ali to je ono što jeste: trkački automobil za put koji može udobno da sedi četiri odrasle osobe.

Ima sve nedostatke modifikacije koje biste očekivali ovih dana, i po ceni! Voleo bih hlađenje sedišta, ali ovo je mala zamerka. Infotainment je dobar, prezentacija i izgled su vrhunski, ali nivoi konfiguracije za vozača nisu tako dobri kao, recimo, u Audi RS automobilu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button