fbpx
Uncategorized

2010 Honda Element sa 45.000 milja je naš Donesite aukciji prikolica izbor dana

Ovaj 2010 Honda Element EKS, uvek praktičan (i pogodan za kućne ljubimce) izbor, uključuje podne daske koje se mogu prati, tkaninu za sedenje otpornu na vlagu i niski i ravan pod koji pruža praktičnost poput kombija.
Honda Element se prodavao od 2003. do 2011. i delio je svoje osnovne osnove sa drugom generacijom CR-V.
Licitiranje za ovaj element sa malom kilometražom i sa jednim vlasnikom bez rezerve završava se 17. februara.


Volimo autsajdere, zbog čega i dalje imamo slabu tačku na Hondin sporoprodajni Element. Deleći svoje osnovne osnove sa drugom generacijom Honde CR-V, hrabar i kutijast, iako ne posebno lep, dizajn ovog Elementa pomogao mu je da stoji u oštroj suprotnosti sa svojim svakodnevnim kompaktnim SUV modelom. Ako ste propustili priliku da je nabavite, aukcijska stranica Bring a Trailer—koja je, kao i Car and Driver, deo Hearst Autos—ima 45.000 milja Element od kasno u vožnji SUV-a, na aukciji na mreži koja se završava u četvrtak, 17. februara.

Drski izgled Elementa nije uspeo da postigne bilo kakav prodajni uspeh, a Honda je dostigla vrhunac od 67.478 Elementa u 2003. – manje od polovine broja CR-V koje je prodala u istoj godini. Takođe nije kao da je Honda ostavila Element da se osuši. Naravno, brend je mogao učiniti više da ispravi kurs SUV-a, ali je ipak nastavio da prilagođava Element tokom devet godina modela vozila.

Zbog ovoga, Element iz 2010. je verovatno među najboljim berbama modela, jer označava poslednju godinu kada je vozilo bilo dostupno u SC ukrasima koji izgledaju raskošno ili sa opcionim navigacionim sistemom u tabli (2010. je takođe debitovao neobičan 995 dolara Paket pogodan za pse koji je uključivao stavke kao što su rampa, odgajivačnica i krevet za tovarni prostor, činija za vodu i mali električni ventilator da bi se Fido ohladio po toplijem vremenu), a sve to uz koristi od poboljšanja pogonskog sklopa i stila predstavljenih za godine modela 2007. i 2009. godine. U slučaju prvog, to je značilo da je 2,4-litarski redni četvorokrevetni automobil proizveo 166 konjskih snaga — u odnosu na prethodnu snagu motora od 160 KS — a automatski menjač je uključivao pet brzina, za razliku od četiri u Elementu iz 2003–2006.

Iako i dalje preferiramo petostepeni manuelni menjač koji se nudi u 2003–2009 Elements-u, mislimo da je automatski menjač ovog Elementa daleko od toga da prekine dogovor. Na kraju krajeva, sa masom praznog vozila od 3648 funti, ovom elementu sa pogonom na sva četiri točka, opremljenom navigacijom, nedostaje dinamika koja se može bacati da bi istinski iskoristio visceralno uzbuđenje ručnog menjanja zupčanika.

Kada smo testirali 2010 Element EKS sa pogonom na sve točkove pre više od jedne decenije, primetili smo da SUV kvadratnog oblika nije uspeo da ubrza sa mnogo gušta, da je patio od visokog centra gravitacije, a njegove ploče su ga činile podložnim bočnim vetrovima . Drugim rečima, dinamička kompetencija Elementa je daleko od njegove najveće prodajne tačke.

Verovatno je prednost ovog SUV-a njegov fanki izgled i raznovrsna kabina. Sa podeljenim vratima prtljažnika, nedostatkom B stubova zbog zadnjih vrata sa šarkama i gore pomenutim ravnim podom za teret, unutrašnjost Elementa je u suštini prazna ploča. Potreban vam je pouzdan tegljač tereta sa razumnom potrošnjom goriva ili vozilo za kampovanje sa kotletima za povremene šljunkovite ili snegom prekrivene staze? Ne tražite dalje od Elementa.

Činjenica da je ovaj srebrni Element dobro održavano vozilo za jednog vlasnika sa manje od 45.000 milja na kilometraži, praktično osigurava da je ovaj mali SUV zaista u svom elementu kada učestvuje u takvim zadacima. Što je još bolje, ovaj Element je EKS model, što znači da sadrži 16-inčne točkove specifične za opremu, centralnu konzolu prepunu hladnjaka koji se može ukloniti i prethodno pomenuti navigacioni sistem na instrument tabli, koji je takođe doneo komplet kao npr. rezervnu kameru i namenski USB port.

Doduše, verovatno nećete želeti da se oslanjate isključivo na zastarele mape navigacionog sistema za uputstva. Uz to, i dalje je lepo imati ugrađeno podešavanje u slučaju da vaš pametni telefon odustane od duha na stranom mestu.

Ipak, pravo pero u poslovičnoj kapici Elementa može biti njegova relativno snažna podrška na tržištu – posebno u kamping zajednici. Želite da zaista iskoristite prednosti fleksibilne unutrašnjosti Elementa koja se lako čisti? Zatim uštedite nekoliko hiljada da u SUV ugradite pop-up kamper, na način klasičnih Volksvagen kombija iz prošlosti.

Iako je bio u velikoj meri nezadovoljan kada je bio nov, Hondin Element više nije autsajder kao nekada; čini se da mnogi današnji potrošači cene ovaj fanki kompaktni SUV. Poslednji koji se našao na BaT aukciji bio je 2010 Element EKS od 55.000 milja sa pogonom na sve točkove i dva prethodna vlasnika. Na osnovu konačne ponude od 21.300 dolara koju je neko dobio, ovaj model sa jednim vlasnikom sa manje milja, ponuđen bez rezerve, sigurno će preći granicu od 20.000 dolara do završetka ove aukcije kasnije ove nedelje.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button