Društvo

Upoznajte ko je zaista Biljana Ivkovic Popovic.

Erupcija besa protiv nje.

Ona je drzavni sekretar MUP-a.Ona je juce gostovala u jutarnjem programu sa Igorom Juricem,osnivacem Fondacije Tijana Juric.Ona je tokom razgovora postavila sramno pitanje Igoru gde je bio kada mu je cerka ubijena.Tada su se drustvene mreze usijale i trazili odmah ostavku za Biljanu.Ona se od tada nalazi na meti kivnih gradjana.Iznervirani gradjani su putem drustvenih mreza ostavljali komentare kako se ophodila ocu ubijenog deteta.Nazivali su je nevidjenim zlom,slika i prilika nevidjene vlasti,dno dna.

Njene reci zgrozile su celu javnost.Gradjani su trazili ostavku na ovoj funkciji,a i zgrozili su se i politicari pa su se oglasavali na drustvenim mrezama.Jedan od njih je Marina Tepic koja je zatrazila da se javno izvini porodici Juric.

KO JE BILJANA IVKOVIC:

Zapocela je svoju karijeru na Radio televiziji Srbije 1992. godine,a ubrzo prelazi na jutarnji program.Nekoliko godina kasnije pocela je da radi kao urednik na pomenutoj televiziji.2002. godine prelazi na Pink ali se nije dugo zadrzala,pa je presla na kanal BK gde je radila kao voditelj.

Izvor youtube

Neko vreme je bila zaposlena i na televiziji “Enter”, medjutim, nakon porodiljskog odsustva, otisnula se u oblast PR i marketinga. Drzavna sekretarka MUP u svojoj karijeri radila je, izmedju ostalog, i kao urednik politicke emisije “Iza vesti”, a novinarstvo je zvanicno napustila 2011. godine. Nakon izlaska iz novinarstva, radila je kao konsultant nekoliko kompanija, a ubrzo je krenula u političke vode. Tako je od 2012. do 2014. godine radila kao savetnik u Kabinetu predsednika Skupstine Srbije Nebojse Stefanovica. Iste godine, odnosno 2014., postaje načelnik Odeljenja za medije i komunikacije MUP Srbije i na toj funkciji zadrzala se sve do 2016. godine, kada je avanzovala u drzavnu sekretarku policije.

Izvor youtube

Na ovoj funkciji bila je rame uz rame uz Dijanu Hrkalovic koja je podnela ostavku 2019. godine.Ona je dovodjena u vezu sa kriminalnim klanovima.

Izvor www.danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close