Priče

SVAKA CAST:Stigle trojke u porodici Stojnica.

Cestitamo.

U porodici Stojnic iz Petrovog Gaja pre tri meseca su se rodile trojke Strahinja,Sergej i Aleksa.Roditelji Natasa i Sinisa su postali presrecni roditelji.Pored devojcice koja ima dve godine stigla i jos tri sina.Natasa kaze da je ogroman posao oko njih ali ona obaveze zavrsava sve na vreme.

Natasa kaze da je cerkica na pocetku bila ljubomorna ali sada je dobro sve.Natasa se zahvalila gradonacelniku Prijedora,koji je posetio porodicu.

Mnogo nam znaci ova poseta. Isti dan kada sam rodila trojke gradonacelnik je pozvao supruga i pitao sta je najpotrebnije. Mi smo izrazili zelju da nam kupi kolica, što je on odmah ucinio, narucena su sledeci dan, hvala mu od srca na tome i ovoj poseti od porodice Stojnic, rekla je ponosna majka.

Srecu ne krije ni otac Sinisa.Presrecan je.Kako kaze veliki je posao oko njih ali Hvala Bogu da je sve u redu.On je po zanimanju frizer,nema redovna novcana primanjaali kada bi imali redovno mnogo bi lakse bilo u izdrzavanju cerke i tri sina.Gradonacelnik je rekao da je ovo predivna vest za ceo Prijedor.

Porodica je srecna, ali i mi gradjani grada Prijedora smo izuzetno srecni jer nije cesta prilika da se vidi da se u jednoj porodici rode trojke, tri prelepa decaka. U svakom slucaju, mi smo planirali posetu ranije, ali rodjeni su neposredno pre epidemije korone. Uspeli smo kupiti kolica i pripremili smo poklone, ali nastupio je period epidemije, sacekali smo da epidemija jenja i da obidjemo porodicu i pozelimo im mnogo srece u zivotu, jer zaista je velika stvar i retko se desava da se trojke rode i zato celoj porodici, posebno malim decacima zelim srecan i dugovjecan zivot, da u zdravlju i veselju rastu u svojoj porodici, a da ovo bude radost celog grada Prijedora ,porucio je Djakovic.

Jos je i zanimljivo da su se rode naselile bas pored kuce porodice Stojnic.Mestani kazu da rode ima i na jos nekoliko mesta u kraju.Ostajemo da vidimo da li ce rode biti vredne ove godine.

Izvor www.danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close