Ljubav

Supermum Sue Radford rodila je bebu broj 22

SUPERMUM Sue Radford dočekala je bebu broj 22 u onome što je nazvala "najčudnijim rođenjem do sada" usred krize Covid-19.

 

Roditelji najveće britanske porodice – koji se izdržavaju i vode pekaru – tek treba da se izbore za svoje 11. gospođe. Rad je trajao deset sati. Sueova najbrža isporuka bila je ćerka Bonnie, koja je stigla za samo 12 minuta.

Od porođaja, Sue je rekla: „Bila sam više uplašena nego što sam ikada išla u bolnicu zbog svega što se događalo sa virusom. „Bila sam toliko zabrinuta da Noelu nije dozvoljeno da ostane sa mnom.

„Svi smo se izolirali i činilo se da je pogrešno ostaviti naš sigurni balon da idemo u bolnicu „Ali kad sam stigao tamo, odmah sam se osjećao sigurno.

„Bilo je to najčudnije rođenje do sad, ali do kraja bih rekao da je to zapravo bilo jedno od najboljih iskustava koje sam imao. “Ne možemo se dogovoriti o imenu koje nam se svima sviđa, ali sada ga ne možemo registrovati zbog corone.” Sue, koja je u trudnoći provela više od 800 nedelja svog života, zaklela se da će joj ovo biti poslednja beba – ali je isto rekla u prošlosti.

Noel je nakon bebe broj devet imao vazektomiju, ali je preokrenuo. Par je imao svoju prvu bebu kada je Sue imala samo 14 godina. Prvorođeni Christopher sada ima 30 godina i ima dvoje djece. Najstarija ćerka Sophie (26) ima troje dece. Poslednji dolazak porodice rođen je u ambulanti Roial Lancaster.

danasnje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close