Crna hronika

Sahranjen Stefan koji je juce poginuo na autoputu.

Jos se ne zna da li je bio ziv u trenutku kada je ispao iz automobila.

Stefan(22) koji je u petak poginuo na autoputu Milos Veliki nedaleko od naplatne rampe u Preljini,danas je sahranjen u Cacku.Veliki broj komsija,rodbina i prijatelja izjavljivali su nesrecnoj porodici saucesce u Atenici.

Nesrecni mladic je izgubio kontrolu nad svojim vozilom koje se kretalo iz pravca Beograda.Prvo je dva puta udario u zastitnu ogradu,a zatim se poceo da se prevrce.Tokom tumbanja Stefan je izleteo iz automobila,a njegovo telo su nasli na kolovozu.Automobil je zavrsio u kanalu pored puta.

Niko nije primetio nesrecnog Stefana na kolovozu,najmanje cetri automobila je preslo preko njega.Oni su slucaj prijavili policiji,a zatim su sacekali policijsku patrolu.Svi vozaci su odradili alkotest i utvrdjeno je da nisu bili pod dejstvom alkohola.Jos se ne zna da li je Stefan bio ziv kada je ispao iz kola ili su ga usmrtila vozila koja su prelazili preko njega.

Izvor printscreen

Stefan je bio divan mladic. Zavrsio je geodeziju i radio je kao geometar u Beogradu,rekli su Stefanovi poznanici.

Brat mu je saobracajac i tesko je podneo kada su mu javili da mu je brat poginuo. Bio je to jeziv prizor, kazu njegove kolege, iskusni saobracajci, koji do sada nisu videli na uvidjajima. Stefanova porodica doselila se u Atenicu pre vise godina. Dosli su iz Dragaceva

Velika kolona je danas ispratila Stefana na vecno pocinak,a samo se culi uzdisaji,jecaji,plac i plac sladjane,Stefanove majke.

Izvor www.danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close