Crna hronika

Sahranjen Aleksandar cije telo su psi pronasli.

Njegova majka nece moci ovo da prezivi.

U selu Janošik, kod Plandišta, danas je sahranjen Aleksandar Halabrin (26), čije je beživotno telo pronađeno zakopano pre nekoliko dana u vikend-nasilju Vis u mestu Parcani, nedaleko od Sopota. Na obdukciji je utvrđeno da je mladić ubijen hicima u glavu!

Nestanak nesrecnog mladica prijavila je majka 20 marta,a pre neki dan ga je pronasao komsija koji je cuvao koze,kako je ispricao telo je bilo malo povrsno zakopano u neku plitku rupu a kada sam prisao nekih delova tela nije bilo.

Nikola je studirao u Kragujevcu, akada je video da otac i majka ne mogu da skoluju i njega i sestru on je odustao od studija i ostavio sestru da zavrsi svoj fakultet.Odmah se zaposlio i pomagao i u kuci i sestru.

Nije zeleo da napusti roditelje, svoju dedovinu. Jovana mu je devojka, dobro celjade. Planirali su svadbu. Ova korona je odlozila veselje. Sad bi trebalo da se spremamo za svatove, a ovako docekujemo mrtvog Nikolu.

Porodica sada iščekuje da policija odradi svoj deo posla i da se pronađu ubice svirepo ubijenog Aleksandra.

– Najteže je Aleksandrovom mami, mojoj tetki – priča jedan od rođaka. – Ona bila je jako vezana za njega i oduvek je strahovala i bojala se za sina. Aleksandar je bio sin jedinac. Ne znam, ali plašim se da tetka ovo neće moći da podnese…

 

Izvor.Danasnje.com

 

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close