Priče

Porodica Nedovic čeka osmo dijete u kuci koja više liči na šupu.

Ako ko može i želi bilo bi dobro da im se pomogne

Naime naime imaju semoro djece od kojih troje idu u skolu Vuk karađić i koja ima 6 učenika i sigurno bih se zatvorila da nema njihovih troje djece.

Oni se nalaze u selu Pretoke u opštini Knić.

Njihova porodica broji Tata Sasa 37 Mama Silvija 35 godina djeca Kristina 15 godina Milica 14 Aleksandar 11 Andjela devet  Nikolina osam Dunja sedam i Lazar dvije godine i osmo dijete je na putu.

Otac Sasa ekskluzivnoza nas portal dodaje nije mi jasno kad ljudi osudjuju i govore šta ce ti sva ta djeca zar nije ovo najvece bogatstvo.

Djeci ništa ne fali a mi se borimo da imaju sve što imaju i druga djeca da idu kao i drugi po ekskurzijama oni su skromna i srecna djeca.

Mnogo smo bolje živjeli dok sam ja radio ali na zalost dobio sam otkaz pre neku godinu kad se privatizovala firma.

foto printscrin

Zive u kuci koja je najvise nalika nekoj šupi otac je kad god je mogao dogradjivao pomalo kucu koja sd ima tri prostorije a do njih ima i stara kucica u kojoj zive baba i djed Mrina i Vitomir i svi se brinu o dvoristu koje se na slikama vidi da je sve tip top.

Otac dodaje da je kuca naveci problem za manju djecu dogradio je sobu prosle godine i jos dve prostojie zapoceo al kako nema posao morao je da zaustavi radove njima su se obratili i organizacija Srbi za SRBE

jer je mnogobrojna porodica rijetka i oni su nada da se neko bori protiv bijele kuge.

Iz organizacije Nemanja Meljanac je pozvao sve da se prikljuce i dodaje da je rijetkost da imaju porodice sa ovoliko djece i da je to pravo blago i da im se treba pomoci.

AKO ŽELITE POMOĆI OTVORITE LINK ISPOD I POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA I NA DNU ORGANIZACIJA SRBI ZA SRBE IMAJU SVE ZIRORACUNE IZ SVIH ZEMALJA I KAKO POMOCI PORODICI A AKO NISTE U STANJU DA POMOGNETE MOŽETE I PODJELITI OBJAVU I TO JE NEKI VID POMOCI MOŽDA NEKO VIDI KO MOŽE POMOCI HVALA SVIMA.

Једна породица, пола школе – Недовићи чекају и осмо дете у склепаној кући у срцу Шумадије

Izvor:www.danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close