Priče

Očajna majka je nazvala policiju da joj pomognu da otvore auto u kome je ostala zakljucana njena beba oni odbili.

Užas očajna Majka je slučajno ostavila ključeve u autu i auto se zakljucaoa a u njemu njena djevojčica

Djevojčica se slučajno zaključala u autu. Mama koja se brinula poziva 911 da zatraži intervenciju policajaca i spasi djevojčicu, parkiranu na suncu u automobilu gdje sve gori . 911. su odbili da interveniše kako bi spasila djevojčicu. Evo priče ove majke:

Lacey Guyton mama je dvomjesečne djevojčice. Jednog dana žena, koja živi u Clarkstronu, Mičigen, slučajno se zaključala u svojoj bebi kad je izašla iz automobila, a bila je zarobljena u vozilu, parkiranom na žaru sunca. Šta učiniti da spasim svoju bebu?

Djevojčica u autosjedalici

Mama nije razmišljala dvaput i odmah je nazvala 911, da zamoli policiju za pomoć i spasi djevojčicu koja je bila zatvorena u autu, a koja je svakim minutom bila sve toplija.

Nakon porođaja doktor je rekao „izvini“, ali kćerke nikada ne bih mijenjao

Međutim, kad je nazvala hitni broj, nije bila spremna primiti odgovor koji joj je dao operater.

Na drugom kraju telefona, brojem za hitne slučajeve, koji je također bio namijenjen slučajevima poput njegovog, odbili su nekoga da pošalje intervenciju. I tako je Lacey Guyton morala sve to sama.

Razbila je prozor automobila i spasila svoju bebu. Međutim, ono što je policija odbila učiniti, nerazmisljajuci o bolu i ocaju majke

Mama je upravo stigla sa svojom kćerkom Rainom od bake Lacey, kad je bila zatvorena iz automobila, s djevojkom zarobljenom unutra.

Ključevi su ostavljeni u vrećici pelena, koja se nalazila unutar automobila. Automatsko zatvaranje vrata uspaničilo je ženu, koja nije znala kako. Pokušala je razbiti prozore, ali činilo se da ništa nije uspjelo.

Zatim je konačno izmislila, snagom očaja. Ali zar policija ne bi trebala intervenirati da pomogne svakom građaninu koji je u nevolji? Ovo se samo činilo hitnim, zar ne?

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close