Društvo

Novak se oglasio i jasno dao do znanja svima

Treba biti i ostati dostojanstven

Svetski mediji vec nekoliko dana bruje o Novaku Djokovicu on jestavljen na medijski linč i nije mu lako mislim da malo ko može da to podnese i da se nosi sa tim.

Ali Nole se na iznenadjenje svih oglasio i poslao jasnu poruku svima  juce napisavši

Da brod ne tone jer je u vodi nego tone od vode koja udje u njega i da ne dozvolimo da sve ono loše  koja nas okruzeje da ne udje u nas i da vas povučne na dno.

Svetski portal Tenisstonik su pisali da se Novak trenutno ne nalazi u najboljem životnom trenutku, a sve u vezi sa zarazom korona virusom.

“Novak se izvinio javno i mnoge ličnosti su mu dale podršku. Svetski broj jedan je svima poručio da neće potonuti. Novak se vratio mnogo puta. Ovo će biti još jedan takav slučaj”, ističe se u komentaru.

On je jak i izdržace i prebrodice sve oluje zelimo mu br oporavak pre svega i da se sa ove teme skrena paznja na njegova humanitarna djela koja je činio po cijelome svijetu jer ne poznajme nikoga ko je vise dao i ucinio ikoji je bio izlozen svemu ovome čemu je izložen.

Novak Djoković a sta se krije iza svega dal njegov uspjeh koji mnogima smeta dal ta njegova plemenitost koja takodje mnogima smeta i bode ih u oči jer mnogi su takodje uspješni imaju dosta toga ali se isu baš proslavili da su pomogli nekome kome je bilo potrebno a i ako su uradili to je pricalo se na sva usta a mi mnogi ni nezanmo kome je sve Nole pomogao a da niko nije ni saznao.

izvor:www.danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close