Automobili

Napunjeni doručak Kuesadilla

Napunjeni doručak Kuesadilla

Kuesadillas su brzi i laki porodični omiljeni za ručak i večeru, ali ovaj recept je ukusan zaokret koji je savršen za doručak! Napravljene od umućenih jaja, kobasice za doručak, crnog pasulja i dve vrste sira, naše učitane doručkovite prehrambene stvari prepune su ukusa baš kao što jesu, ali se takođe mogu umočiti u guacamole i pavlaku i preliti sa nekoliko crtica ljutog sosa .

 

A ako želite da dodate malo svežeg povrća, umešajte malo dinstanog luka i paprike sa paprikom u vaš nadjev od Kuesadilla. SASTOJCI Izaberite sastojke: 1 kašika. od hrane Lion slano maslo 1 kolut kobasice za doručak Jimmi Dean® 1 kašika. vode 4 lava sa velikim hranom (lagano tučena) 1 (15-oz.) Konzerva Bush’s® crnog pasulja (isušena) 1 (8-ct.) Paket Mission® Burrito tortilja 3 oz. Cacikue® Kueso freska (sitno seckana) 1 (16-oz.) Vreća sira Food Lion u meksičkom stilu (iseckan) Good Foods ™ zdepast guacamole Tabasco® ljuti sos Hrana Lav pavlaka

Otopite puter u velikoj šerpi na srednjoj vatri. Dodajte kobasicu za doručak, rastavljajući drvenom kašikom, neprestano mešajući i kuvajući do kraja (oko 10 minuta). Dodajte vodu u jaja i tucite viljuškom. Sipajte smešu u šerpu i mešajte se sa kobasicom, dok se ne zagreje. Umešajte crni pasulj i sklonite ga sa vatre.

U zasebnu suvu posudu na srednje jakoj vatri pažljivo stavite jednu tortilju. Prelijte tankim slojem mešavine kobasica i jaja, a zatim sira. Pokrijte drugom tortiljom i kuvajte 1 minut. Pažljivo preokrenite (možete pokriti posudu velikom pločom i preokrenuti, a zatim je prebaciti nazad u posudu). Na vrh stavite još jedan tanak sloj mešavine kobasica i sira, a zatim još jednu tortilju. Kuvajte 1 minut, pa ponovo preokrenite. Kuvajte još 3 do 4 minuta. Izvadite iz posude i ostavite da se ohladi 5 minuta pre sečenja na klinove. Poslužite sa guacamoleom, ljutim sosom i pavlakom za umakanje.

http://danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri jos
Close
Back to top button
Close
Close