Zdravlje

Mali zalogajčići sira i kromira

Mali zalogajčići sira i kromira

Sir Pimiento je južnjački klasik koji se jede sa krekerima, na pljeskavicama i u ovom slučaju prelivenom kožom krompira. Kremasti, slani i ekstra sirasti, ovaj starter će brzo postati porodični favorit za gledanje sportskih utakmica, posebne prilike ili čak popodnevne užine.

Želite li dodati malo proteina i ovo predjelo učiniti savršenim za ručak? Skuvajte malo slanine i izmrvite je na vrh. Vučena svinjetina ili piletina takođe čine ukusne dodatke.

SASTOJCI Izaberite sastojke: Crveni krompir (zapečen) 4 kašike. Prehrambeni lavovski maslac (rastopljeni) 1/2 kašičice. Hrana lav sol 1/4 Tsp. Hrana Lav crni biber 1/4 Tsp. Food Lion beli luk u prahu 1 (12-oz) namaz od sira Pimiento Price’s® Luk vlasac, za ukras

Zagrejte rernu na 425 ° F i obložite pleh papirom za pečenje. U maloj posudi kombinirajte puter, so, biber i beli luk u prahu. Potpuno ohlađeni pečeni krompir prepolovite i izvadite centre, ostavljajući obod krompira od 1/4 inča i dalje unutar kože.

Premažite svaki komad mešavinom maslaca i biljaka. Kože pecite licem nadole na plehu 10 minuta. Preokrenite i pecite još 10. Prelijte hladnim namazom od sira pimiento i ukrasite vlascem neposredno pre služenja.

http://danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri jos
Close
Back to top button
Close
Close