Zdravlje

Laka salsa salata

Ukusno i fino

Uživajte u svežoj domaćoj salsi bez cepanja! Ovaj recept za salsu od 5 minuta u restoranu napravljen je u mašini za obradu hrane ili blenderu, tako da ovaj popularni meksički dip možete poslužiti za skoro bilo koga.

Dakle, za sledeću taco noć kod kuće sa porodicom pokupite sastojke ispod, kao i nekoliko tortilja čipsa iz prodavnice iz vašeg susedstva Food Lion. A ako želite da vam salsa bude na pikantnijoj strani, potražite jalapenos koji imaju tanke bele linije u ljusci paprike. Ovo je znak da je na biljci sazrelo malo duže, što je može učiniti pikantnijom.

SASTOJCI Izaberite sastojke: 1 konzerva paradajza (cela, oljuštena) Sok od 1 limete 3 karanfilića belog luka (mleveni) 1 mali crveni luk (iseckan) 2 Jalapenos (uništeno, usečeno i iseckano) 1 1/2 šolje svežeg cilantra (u slobodnom pakovanju) 1 kašičica. od soli 1/2 kašičice. kumina Tortilja čips

Dodajte sastojke u procesor hrane ili blender i pulsirajte dok se ne postigne željena konzistencija. Ohladite najmanje 45 minuta pre nego što poslužite uz čips od tortilje. Za tanjir salsa verde zamenite 28-oz. konzerva tomatiljosa za paradajz.

http://danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri jos
Close
Back to top button
Close
Close