Priče

Ispovjest Njegoša će rasplakati i najtvrđa srca Mnogi su ga osudili a i podržali

Šta vi mislite na ovi da li ste za ili protiv.

Njegoš je bio dječak zarobljen u tjelu dečaka a oduvjek je živio i ponasao se kao Nikolina.

Njegova priča na kraju ima srecan kraj ali mnogi su ga osudili za to što je uradio i on sam nije imao hrabrosti da se suoči sa svime time da ustinu ispriča nego pokušao tri puta sebi da prekrati muke digavši ruku na sebe.

Zivjeo je u kuci u kojoj je to bilo neprirodno nije od Boga da menja pol i zato je bio u depresiji i pokusavao da se ubije molio Boga da ga spasi da mu pomogne ali ništa se desilo nije.

Na kraju njegova majka je shvatila o čemu se tu zapravo radi i podržala ga i tako se rodila Nikolina.

Ona je rekla bolje da imam zivo djete nije bitno da li Njegoš ili Nikolina samo nek je živo i srećno.

Naime majka uvjek zna kad nešto sa njenim djetetom nije u redu ona to jednostavno osjeti ona je odlučila da mora da isjera svoje da vidi sta njeno dijete muci zasto je u depresiju zasto je pokusao sebi ne jednom nego tri puta da oduzme život stavila ga je pred sebe i rekla pričaj sta se desava sta te muči zato plačes nocima da nisi mozda nekog ubio da nisi mozda gej i trece tiho pitanje da se možda ne osjecas kao djevojcica tada slijedi olaksanje.

Priznao je sve majci ona ga je podrzala ali tada je imao 16 godina isao u skolu i morali su da kriju dok skolu ne zavrsi pogledajte video

Nikolina je jedna srecna djevojka kada je viditi nekada nebiste pomislili da je bila djecak ona svoj život zivi punim plucima jako je aktivna na instagramu pokusava da pomogne svima koji se osjecao kao ona sto se posjecala njena prica je mnoge sokirala a i mnoge ohrabrila naisla je na mnogo osuda a i podrske.

Njena majka je zena borac zena heroj bar za mene koja sam takodje majka i svakoj majci je najbitnije da je njeno dijete sreco zdravo i zadovoljno.

U nastavku pogledajte cijelu priču u poznatoj emisiji život prica.

izvor:www.danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close