Priče

ISPOVEST STEFANOVOG OCA:Bol ne prolazi.

Podignuta je optuznica protiv Nikole i Mitra.

Nase dete nece moci nista da vrati u nase narucje.Zbog druge dece ova tragedija treba biti opomena za sve,da pocinilaci moraju biti maksimalno kaznjeni.Ovo je rekao Nenad Filic,otac 18-godisnjaka Stefana koji je drugog februara pretucen na smrt.

Podigniuta je optuznica protiv Nikole i Mitra iz Velike Plane koji se tereti za tesko ubistvo.Stefanovi roditelji su tu vest primili kao pravo zrno pravde.

Nasi zivoti su zauvek promenjeni. I zivoti cele familije – njegovih tetaka, striceva. Promenjeni su i zivoti roditelja dvojice mladica koji su ubili Stefana. I svaki dan je isti ili tezi od prethodnog. Očekujemo da sudski epilog tragedije bude takav da se ovo nikad ne ponovi drugoj deci, drugim roditeljima,prica Nenad Filic.

Izvor youtube

Navrsava se cetri meseca od kada je Stefanov zivot nasilno prekinut.Kada si Nikola i Mitar bez ikakvog povoda pretukli Stefana koji je bio u drustvu svog brata.Stefan je preminuo 30 sati nakon sto je pretucen.Pred ocima Andreje je njegov brat pretucen,ali zato Andrej vise nije isti od tog dana.

Jedan dan se malo primirmo, utesimo, a vec sledeci je užasan. I tako ukrug. Bol nece proci, praznina postaje veca, tuga nepodnosljivija. Nema reci kojima mogu da prenesem sta oseca cela familija,nastavlja neutesni otac.

Ono sto Andreju najvise boli sto se pise kako je Stefan stradao u pokusaju zastite brata.

Nismo hteli da reagujemo, jer zaista nismo imali snage. Istina je, zapravo, da je Stefan pokusao da zastiti drugog mladica, druga, koga je jedan od napasnika cusnuo bez razloga. Obratio mu se ljudski, cak ga je i potapsao po ramenu. To je bilo sve. Posle tih reci je mucki izudaran, do smrti.

Trazicemo maksimalnu kaznu jer ovakva dela ne treba niti sme vise da se ponove,kaze Stefanov otac.

Izvor www.danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close