Vesti

Doktor Lazic bi danas napunio 65 godina.

Nazalost korona ga je savladala.

Dr Miodrag Lazić, direktor niškog Urgentnog centra i nekadašnji vojni hirurg dobrovoljac, koji je 14. aprila podlegao koronavirusu, danas bi proslavio 65. godinu života.

On je bio hirurg koji je stizao na sve strane i vaskrsavao ljude za vreme rata.

On je pred kraj ostavio oprostajnu poruku koja slama i najtvrdja srca.

Otisao sam posteno radeci svoj posao sa mojim dragim kolegama samo dva meseca pred penziju,borio sam se do zadnjeg atoma snage,nikada nisam posustao.

Z vreme rata sam isao na prvu liniju ne bojeci se za svoj zivot spasavao sam ranjenike,sto je naravno i moja duznost.

I sad kada je dosao kraj ne zelim da odem tiho tako nisam nikada odlazio a to svi znaju i moja porodica i kolege i ljudi koji me poznaju.

Mnogi su me upozoravali na opasnost i savetovali da se sklonim ali to nebi bio ja.Moji voljeni Krajišnici, prijatelji iz Republike Srpske za koje sam živa legenda, zauvek iskreno će plakati svi, jer su uvek verovali da sam neuništiv. Koliko sam ovih dana dobio poruka podrške. Volim vas zauvek. Moji unuci i unuka Mila ostaju bez dede, ćerke i sin da ne tuguju, nego samo napred. Budite ponosni na mene .

On se takodje oprostio od kolega i svoje porodice gde je napisao zbogom drage kolege i hvala na svemu a za suprugu je poruka glasila zbogom i budi jaka zbog dece i unucadi a ja cu te cekati gore gde cemo opet nekad biti zajedno.

Izvor,Danasnje,com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close