Društvo

Doktor Kon se obratio Djokovicu i poslao mu poruku.

Majstore navijam za tebe,ali izbegavaj pricu o vakcini.

Doktor Kon clan strucnog tima u borbu protiv COVIDA 19 reagovao je na stav Novaka Djokovica,koji je izjavio da je protiv vakcine.

Doktor Kon je tim povodom se oglasio: Ja sam jedan od najvecih obozavalaca Novaka Djokovica,voleo sam da sam imao prilike da mu priblizim znacaju i ogroman doprinos za zdravlje stanovnistva.Sada je sve kasno,stvorio je pogresno uverenje i tu vise nema pomoci.

Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj,izjavio je doktor Kon.

Novak se putem drustvenih mreza obratio mnogobrojnim fanovima i komentarisao sa drugim srpskim sportistima situaciju u svetu.

Izvor youtube

U jednom momentu dotakao se o temi za vakcinaciju da je protiv toga i obrazlozio je zbog cega.

Izvor youtube

Ja nisam za vakcine lično i ne bih voleo da me neko obavezuje i primorava da se vakcinišem da bih putovao. Ja prvi. U neizvesnosti sam znači da li će to biti pravilo ili zakon šta će onda biti. Moram da odlučim da li ću da se podvrgnem ili ne. Imam svoj stav i razmišljanje i stojim pri njemu, da li će se to promeniti ne znam, ali to direktno utiče na moj posao i tenis. Na činjenicu da li ću da putujem ili neću – objasnio je Novak.

Izvor www.danasnje.com

Povezani clanci

Jedan komentar

  1. DOKTORE KON,
    NAVIJAM I JA ZA VAS U VAŠEM HUMANOM ZDRAVSTVENOM RADU, ALI ,UBUDUĆE , IZBJEGAVAJTE PRIČU O NOVAKU ! NOVAK JE IPAK U JEDNOJ VIŠOJ SFERI , GDJE NISU MNOGO RELEVANTNI IZVANMEDICINSKI SAVJETI VAS , OBIČNOG SMRTNIKA ! ( NISTE, VALJDA, UMISLILI DA NISTE OBIČAN SMRTNIK ? )
    I DRUGO : GOSPODINE DOKTORE, BUDITE VEOMA OPREZNI SA JEZIKOM, ZA KOJI, OČITO, NISTE DOVOLJNO STRUČNI ! JER, JEZIK IZNEVJERI SVAKOGA ONOGA KO ŽELI DA GA ZLOUPOTRIJEBI ! A VI STE ZLOUPOTRIJEBILI JEZIK , SA ZLOM NAMJEROM ! OSLOVILI STE GOSPODINA ĐOKOVIĆA SA “TI” , IAKO ,SAMI KAŽETE, DA NIKADA NISTE BILI U NJEGOVOJ BLIZINI, NITI GA POZNAJETE NA NEKI DRUGI NAČIN ! HTJELI STE , ZNAČI, DA GA OMALOVAŽITE, ALI OVA LIČNA ZAMJENICA ” ti “, JOŠ PISANA MALIM SLOVIMA, VIŠE GOVORI O VAŠOJ “VELIČINI” I NEPISMENOSTI, NEGO O GOSPODINU ĐOKOVIĆU ! VIDITE, DOKTORE, JEZIK SE ” OTEO ” I ISKAZAO UPRAVO SUPROTNO OD ONOGA ŠTO STE VI HTJELI REĆI !
    TAKVA JE I RIJEČ “MAJSTOR”, KOJOM STE PERFIDNO, NOVAKOVO JEDINSTVENO TENISKO UMIJEĆE (NAJBOLJE OD OSAM MILIJARDI ZEMLJANA) SVELI NA OBIČAN MAJSTORLUK ! TO NIJE NIŠTA KAZALO O NOVAKOVOM TENISKOM UMIJEĆU, ALI JE REKOLO NEŠTO O VAMA KAO ČOVJEKU . VJEROVATNO STE VI, GOSPODINE KON, DOBAR DOKTOR , ALI NISTE DOBAR ČOVJEK !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close