Uncategorized

Detalji o koriscenju cookies

Oglašavanje i analitika koja se može učitati uključuju sljedeće firme:

Ovi tehnološki partneri namjeravaju koristiti analitičke i podatke o ponašanju na web lokacijama i u aplikacijama za sljedeće značajke i svrhe:

Usklađivanje podataka s izvanmrežnim izvorima: kombiniranje podataka iz izvanmrežnih izvora koji su u početku prikupljeni u drugim kontekstima.

Povezivanje uređaja: dopušta obradu korisničkih podataka za povezivanje takvog korisnika na više uređaja.

Precizni podaci o zemljopisnoj lokaciji: Dopustite obradu preciznih podataka o zemljopisnom položaju korisnika kao podršku za svrhu za koju ta treća strana ima pristanak.

Spremanje i pristup informacijama: pohrana podataka ili pristup informacijama koje su već pohranjene na vašem uređaju, poput identifikatora oglašavanja, identifikatora uređaja, kolačića i sličnih tehnologija.

Personalizacija: Prikupljanje i obrada informacija o vašoj upotrebi ove usluge radi naknadne personalizacije oglašavanja i / ili sadržaja za vas u drugim kontekstima, poput ostalih web stranica ili aplikacija, tijekom vremena. Sadržaj web mjesta ili aplikacije obično se koristi za donošenje zaključaka o vašim interesima, koji informiraju o budućem odabiru oglašavanja i / ili sadržaja.

Odabir oglasa, dostava, izvještavanje: prikupljanje podataka i kombinacija s prethodno prikupljenim informacijama za odabir i isporuku oglasa za vas te za mjerenje isporuke i učinkovitosti takvih oglasa. To uključuje korištenje prethodno prikupljenih podataka o vašim interesima za odabir oglasa, obradu podataka o tome koji su oglasi prikazani, učestalost prikazivanja, kada i gdje su prikazani te jeste li poduzeli bilo kakvu radnju vezanu za oglas, uključujući na primjer klikanje na oglasa ili kupovine. To ne uključuje personalizaciju, što je prikupljanje i obrada informacija o vašoj upotrebi ove usluge radi naknadne personalizacije oglašavanja i / ili sadržaja za vas u drugim kontekstima, poput web stranica ili aplikacija, tijekom vremena.

Odabir sadržaja, dostava, izvještavanje: prikupljanje informacija i kombinacija s prethodno prikupljenim informacijama za odabir i isporuku sadržaja za vas te za mjerenje isporuke i učinkovitosti takvog sadržaja. To uključuje korištenje prethodno prikupljenih podataka o vašim interesima za odabir sadržaja, obradu podataka o tome koji je sadržaj prikazan, koliko često ili koliko dugo je prikazan, kada i gdje je prikazan, te jeste li poduzeli bilo kakvu radnju vezanu za sadržaj, uključujući na primjer klikanje na sadržaj. To ne uključuje personalizaciju, što je prikupljanje i obrada informacija o vašoj upotrebi ove usluge radi naknadne personalizacije sadržaja i / ili oglašavanja za vas u drugim kontekstima, poput web stranica ili aplikacija, tijekom vremena.

Mjerenje: prikupljanje podataka o vašoj upotrebi sadržaja i kombinacija s prethodno prikupljenim informacijama koje se koriste za mjerenje, razumijevanje i izvještavanje o vašoj upotrebi usluge. To ne uključuje personalizaciju, prikupljanje informacija o vašoj upotrebi ove usluge radi naknadne personalizacije sadržaja i / ili oglašavanja za vas u drugim kontekstima, tj. Na drugim uslugama, poput web stranica ili aplikacija, tijekom vremena.

Podaci se mogu pohraniti do 390 dana. Ako želite ukloniti svoje podatke, obratite se tim tvrtkama. Možete izmijeniti i postavke prilagođavanja oglašavanja pomoću Googlea i AdChoices-a.

Hvala!

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close