Zdravlje

Čokoladni pepermint kolačići

Čokoladni pepermint kolačići

Dodajte zrno mente svojim zimskim kolačićima! Food Lion’s recept za čokoladne pepermintove kolačiće savršen je izbor za razmenu kolačića!

SASTOJCI Izaberite sastojke: 1 pakovanje mešavine kolačića sa čokoladnim komadima (17,5 oz) Izmrvljeni slatkiši od peperminta Candi Coating Crvena boja za hranu Čokoladni zalogaji ili pločice za topljenje čokolade Šećera u prahu

Pravi kolačiće prema uputstvima na pakovanju. Jednom ohlađeni, koristili su razne prelive za ukrašavanje ukusnih kolačića! Ideja o kolačićima – umočite 1/2 kolačića u oblogu koja se topi, a zatim posipajte smrvljene bombone na štapiću. Ideja o kolačićima – Prelivanje otopljenog slatkiša i rastopljene čokolade po kolačima.

Zatim, prelijte posipom šećera u prahu i zgnječenih bombona. Ideja o kolačićima – Otopite slatkiš i crvenu boju za hranu kako biste stvorili crveni slatkiš. Gornji kolačići presvučeni slatkišima, a zatim pospite smrvljene slatkiše i šećer u prahu. Ideja za kolače – umočite 1/2 kolačića u rastopljenu čokoladu i prelijte posipom smrvljenih bombona.

http://danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri jos
Close
Back to top button
Close
Close