Priče

“BILA SAM SIROMAŠNA DEVOJČICA!” Nakon JEZIVE PROZIVKE da je NAĐENA ISPOD MOSTA Vesna Đogani OTVORILA DUŠU

Sve je ispričala...

Anabela Atijas je pre nekoliko dana iznela jezive tvrdnje, tačnije, da je Slađa Delibašić pronašla Vesnu Đogani ispod mosta, te da ju je dovela u svoj dom sa Đoletom Đogsnijem, kao njenu ćerku, ali da se navodno Đole zaljubio u Vesnu i napravio joj dete…

Ove optužbe su žestoko uzrujale javnost, pa se konačno Vesna oglasila na svom Instagram nalogu, gde je ispričala svoju priču:

– Ja sam Vesna Đogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmađu dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slušamo najlepšu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom. Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe,nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu, jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi… Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo. – napisala je Vesna na svom Instagram nalogu.

Adam Đogani se oglasio za naš portal Srbija Danas, pa je otkrio šta misli o sukobu Anabele Atijas sa Vesnom i Đoletom Đogani, te pojasnio i razlog zašto je Anabela ušla u rijaliti

–  Anabela je uplela Vesnu i Đoleta, jer zna da to boli Gagija, i vidim da na sve načine pokušava da ga isprovocira. Jako ružno i nismo od nje.A sutra kada bude izašao ima da ga juri. I naravno, mislim da je ljubomorna na Vesnu i Đoleta, i samim tim je izmislila da je Vesna nađena ispod mosta. Gluposti. – rekao je Adam za Srbija Danas i dodao:

– Njen ulazak nema veze ni sa Gagijem, ni Lunom, a ni Markom, ušla je zbog sebe. – rekao je Adam Đogani za Srbija Danas.

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close